Asociația Studenților din Facultatea de Limbi Străine (ASLS România) vă invită la conferința ce va marca punctul culminant al „Campaniei de prevenire a cancerului de col uterin”.  Evenimentul are loc în data de 22 martie, începând cu ora 16:00 la Casa de Cultură a Studenților.
Proiectul ajuns la a șasea ediție și se adresează tuturor studentelor Universității din București.Studiile și statisticile din ultimii ani, arată că România ocupă locul I din Europacând vine vorba despre decesele cauzate de cancerul de col uterin. Prin urmare, colegii noștri de la ASLS și-au propus drept obiectiv în legatură cu pericolele prezentate de aceasta formă de cancer dacă nu este depistată la timp.
Din partea clinicii Medsana, le vor vorbi studentelor trei medici specialiști obstetricieni-ginecologi în cadrul conferinței.
Designerul Catinca Romanva fi invitatul special de anul acesta. AVON Cosmetics sponsorizează evenimentul oferind 20 de pachete de produse tip Breast Cancer și produse cosmetice + 20 de premii surpriză!
Anul acesta ASLS au avut parte și de sprinjinul celor de la Love Plus care au contribuit cu 350 de prezervative ce vor distribuite în cadrul conferinţei.
Eveniment Facebook.