Dorești să te integrezi cât mai repede pe piața forței de muncă? Ai nevoie de sfaturi care să te ajute să faci primii pași în cariera ta? Asociația Română a Agenților de Muncă Temporară (ARAMT) derulează o campanie de informare menită să aducă lămuriri necesare privind cadrul de desfăşurare a procesului muncii în România.
Joi, 29 martie 2012, ARAMT invită studenții Universităţii din Bucureşti la evenimentul informativ „Începutul carierei tale”. Reprezentanți ai companiilor APT, PROFESSIONAL și TRENKWALDER vor răspunde la întrebările studenților privind diverse aspecte ale muncii temporare în cadrul a trei sesiuni informative care se vor derula la Facultatea de Administrație și Afaceri.
Dacă dorești să fii la curent cu noutățile ce privesc tipurile de muncă accesibile unui student, avantajele muncii temporare și drepturile angajaților temporari, este invitat la Facultatea de Administrație și Afaceri (Bd. Elisabeta, nr.4-12), Sala POSDRU, începând cu ora 13.00. De asemenea, trebuie să confirmi prezența până pe 28 martie 2012, la adresa oana-laura.ariton@aramt.ro. La finalul evenimentului, studenţii vor primi o diplomă de participare.