Joi, 5 aprilie 2012, începând cu ora 21:00, Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine vă invită, cu prilejul sărbătorilor Pascale, la petrecerea caritabilă ”Black&White Party”, eveniment ce se va desfășura în clubul Vivid (Strada Lt. Ștefan Marinescu 2, Regie).
Parte a proiectului Smile, campanie umanitară bianuală aflată la cea de-a XIV- a ediție, Black&White Party are drept scop oferirea unui zâmbet copiilor bolnavi de cancer de la secția de Oncologie a Spitalului Pediatric “Grigore Alexandrescu” din București.  Din fondul obținut prin vânzarea biletelor vor fi cumpărate cadouri pentru copiii aflați în dificultate.
Printre surprizele pregătite de către ASLS  invitaților se număra prezența unor figuri publice precum Marian Vasilescu (Românii au talent), Emil Rengle (Dansez pentru tine), Luiza Comșa (Dansez pentru tine) și multe altele.
Fiind o petrecere tematică, ținuta este obligatorie! Vestimentația trebuie să fie alcătuită din nonculorile alb și/sau negru.
Invitațiile se pot procura de la infodeskurile din Edgar Quinet 5-7 și Pitar Moș 7-13 în intervalul orar 10:00-16:00, de la asociațile studențești partenere sau de la intrare, în seara evenimentului contra sumei de 12 lei (in preț este inclusă și o mască). Pentru rezervări sunați la 0726.396.543.
Pentru mai multe informații, intrați pe www.facebook.com/ASLSRomania și www.asls.ro.
Smile and let the mystery take over!