Dacă îți place muzica, Universitatea din București te invită, miercuri, 25 aprilie 2012, la un spectacol inedit de jazz și poezie, susținut de actrița Ioana Flora și trupa Bourbon Jazz Unit. Vino împreună cu prietenii tăi la Casa Universitarilor, (Str. Dionisie Lupu, nr. 46 – strada paralelă cu str. Pitar Moș), începând cu ora 19.00 și bucură-te de o seară specială în compania unor artiști adevărați.
Intrarea este liberă!
Ioana Flora este actriță de film, teatru și televiziune; a debutat într-unul dintre rolurile principale din „Marfa și banii” (regia: Cristi Puiu), alături de Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol, primul lungmetraj din cinematografia românească actuală selectat de Festivalul Internațional de Film de la Cannes, în 2001, în cadrul prestigiosului program Quinzaine des Réalisateurs. Ioana Flora a primit până acum unul dintre cele mai apreciate premii ale industriei internaționale de film: premiul pentru cea mai bună actriță, la Festivalul de la Salonic, pentru rolul din „Pescuit sportiv”.  Un alt film în care apare este „Periferic” (2009), în regia lui Bogdan George Apetri, lungmetraj care a fost selectat și premiat la cele mai importante festivaluri din lume.
Bourbon Jazz Unit a luat fiinţă în anul 2007 şi este format din tineri muzicieni profesionişti, absolvenţi de conservator, cu o bogată experienţă în muzică clasică şi jazz. Miercuri vor interpreta trei membri ai trupei Bourbon Jazz Unit: Alex Șveț – pian, Sebi Joo – bas,  Andrei Marcovici – percuție și actrița Ioana Flora.
Stagiunea „Prietenii muzicii în Universitatea din Bucureşti” face parte din proiectul „Musica Mobile”. Concertul face parte din programul “Oportunități la tine acasă” finanțat de către Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și Exces Music. Programul „Oportunităţi la tine acasă” a debutat în septembrie 2009 ca eveniment anual dedicat susţinerii financiare şi profesionale a tinerilor din domeniul muzicii culte. Proiectele din cadrul acestui program urmăresc scopul comun de a oferi interpreţilor talentaţi şansa de a acumula experienţa necesară unei cariere de succes, ajutându-i, în acelaşi timp, să obţină un venit periodic din prestaţiile artistice.

Te așteptăm!