Dacă vrei să te pregătești temeinic pentru viitoarea carieră, trebuie să știi că vei avea nevoie de cunoștințe din diverse domenii. Acum ai ocazia să îți descoperi sau să îți dezvolți abilitățile manageriale, deoarece poți participa la trainingul pe Management de Proiect, susţinut de Alexandra Albu în data de 5-6 mai; proiectul este organizat de  ASUB (Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti)
în cadrul Centrului ASUB de Resurse pentru Studenţi .
La training o să înveţi ce înseamnă management de proiect, care sunt etapele, cum poţi să coordonezi şi să scrii un proiect şi cum poţi să-l implementezi.
Taxa de participare este de 5 RON, iar intrarea în sală se face pe baza carnetului de student al Universităţii din Bucureşti. Studenţii se pot înscrie prin trimiterea unui mail cu numele si facultatea la adresa centru@asub.ro până la data de 4 mai, ora 20:00.
Pentru mai multe detalii/întrebări: www.asub.ro sau centru@asub.ro.
*Centrul ASUB de Resurse pentru Studenţi organizează o serie de ateliere şi evenimente ce au ca scop intensificarea interacţiunii dintre ASUB şi studenţi, îmbunătăţirea competenţelor transversale ale studenţilor, crearea unui cadru de interacţiune între studenţii din diferite facultăţi ale Universităţii din Bucureşti, aceştia putând să se dezvolte personal şi profesional împreună.