Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica impreuna cu softbinator.ro te invita in perioada 12-13 octombrie 2012 la prima editie a Conferintelor Softbinator.
In perioada 12 – 13 octombrie 2012 dam start primei editii a Conferintelor Softbinator pentru tineri profesionisti, ce va avea loc in Bucuresti, la sediul Bibliotecii Nationale din Bd. Unirii, nr. 22.
Aflate sub egida “Tracing the roadmap”, Conferintele Softbinator isi propun sa dezbata diferenta dintre ocupatie si profesie in domeniul dezvoltarii software.
Specialistii in domeniu vin sa discute care este diferenta dintre profesie si ocupatie in IT, care sunt  instrumentele de dezvoltare profesionala si personala in acest domeniu si sa prezinte exemple online casino concrete din domeniile in care au performat.

Prima Conferinta Softbinator ii aduce impreuna pe Dragos Roua (VentureConnect), George Lemnaru (eRepublik), MariusMocian (Electro Orizont), Bogdan Iordache (How To Web), Alexandru Bogdan (Microsoft Romania), Dan Badea (Equilobe Software), Mircea Digulescu (MatSoft Technology), Varujan V. Pambuccian si multi altii.
Algoritmica, Tehnologii Web&Mobile, Creativitate&Inovatie, Engineering, Management in Dezvoltare Software sunt temele workshopurilor in care aveti posibilitatea de a interactiona direct cu profesionistii din domeniu.
Studentii beneficiaza de 50% reducere, iar achizitionand un bilet prin intermediul ASMI beneficiezi pana pe 9 Octombrie de bilete la pretul de 17 euro.
Pentru a beneficia de aceasta oferta, introduceti la inscriere conference.softbinator.ro/#signup coupon code-ul: 1200 oferit de ASMI.Informatii suplimentare la: office@as-mi.ro, tel: 0733 987 213.
Oferta Early Bird e valabila pana pe 5 Octombrie. Detalii despre agenda evenimentului, preturile biletelor, facilitati participare: conference.softbinator.ro si facebook.com/softbinator.

Related Articles