În cadrul festivalului Unifest 2012 a fost organizată şi  Gala Studentului USR, eveniment prin care Uniunea Studenţilor din România premiază  implicarea  colaboratorilor și a partenerilor săi.
Printre participanţii ediţiei din acest an ne-am numărat şi noi – voluntarii de la Asociaţia Studenţilor la Matematică şi Informatică. După o “luptă crâncenă” pentru a ajunge  în topul celor 3 finalişti, câmpul de bătălie fiind chiar pagina de Facebook a Galei, am reuşit să ne situăm pe primul loc printre finalişti, alături de ASG (Asociaţia Studenţilor Geografi) și ASCB (Asociaţia Studenţilor la Construcţii din Bucureşti).
Într-un final, în cadrul Galei propriu-zise, ASMI, împreună cu ASCB a fost desemnată cea mai activă asociaţie studenţească a anului 2012, titlu ce ne onorează , astfel fiind răsplătite toate eforturile depuse în decursul acestui an pentru a aduce o schimbare în bine în viaţa studenţilor.
Vă mulţumim celor care ne-aţi susţinut şi avem convingerea că în următorii ani ne vom depăşi limitele, surprinzându-vă într-un mod cât mai plăcut!
We’re simply the best!

Related Articles