”Talks” by Softbinator reprezintă o serie de întâlniri tehnice, săptămânale, dedicate specialiștilor din IT. Acestea vor debuta începând cu 21 februarie 2013 și vor avea câte trei invitați pentru fiecare întâlnire: 2 specialiști și un expert. Pe durata a 20 de minute specialiștii din IT își vor prezenta ideile/ noile tehnici de lucru/ soluțiile pentru problemele des întâlnite, urmând o sesiune de Q&A. Expertul invitat va avea la dispoziție 30 de minute în care va aborda un subiect complex, va povesti din experiență și va dezvălui publicului prezent despre cum se face performanță în Software Development.
 
Concret, în fiecare joi, la orele 19:00 vă dăm întâlnire la Readers Cafe cu cele mai interesante trenduri din domeniu. Avem o comunitate performantă, avem profesioniști dedicați, avem pasiune și credem că programarea este mai mult decât o înșiruire de instrucțiuni: e o artă care mai are încă multe de spus.
 
”Talks! Concentrare și simplitate- coding!”
 
Pe 21 februarie, expertul invitat va fi prof. Cristian Kevorchian,care va realiza o foarte scurtă trecere în revistă a oportunităților de business create în jurul conceptului de Software as a Service (SaaS), iar specialiștii în IT vor fi Radu-Sebastian Amarie și Andrei Avădănei.
 
Mai multe detalii despre invitați, modul de desfășurare, ori subiectele abordate veți afla, zilnic, pe grupul evenimentului: http://www.facebook.com/groups/talks.by.softbinator/
 
 
Despre Softbinator:
Softbinator.ro este o platformă online pentru Software developeri care are ca obiectiv realizarea unui perfect match între specialiștii IT și companiile din industria de profil. Află mai multe pe site-ul nostru: www.softbinator.ro
Locația- Readers Café: Bulevardul Iancu de Hunedoara 50-60, Metropolis Center.