Deşi suntem parte integrantă a unei facultăţi cu profil real, nici în acest an nu am uitat să celebrăm Ziua Internaţională a Femeii. De această dată, am acordat atenţie în mod special Mamei. Fie că o avem aproape zi de zi sau îi ducem dorul, stins doar de pachetele pregătite cu multa iubire, mama este în definitiv cea care ne-a oferit o cale către desăvârşirea de sine şi continuă să ne călăuzează, chiar şi prin intermediul telefonului.
Aşa că n-am stat prea mult pe gânduri, am format repede o echipă la iniţiativa unui “veteran” al ASMI şi am realizat cu videoclip marca ASMI TV, menit să aducă mulţumiri mamelor prin cuvinte mărunte, dar încărcate de iubire.
Este bine ca, în ritmul haotic în care trăim, să ne amintim mereu că dincolo de ştiinţă şi tehnologie, suntem capabili să dezvoltăm sentimente pentru cei ce ne înconjoară, căci, aşa cum bine spunea Augustin Strindberg, “nu cărţile cresc oameni, ci mamele.”
Le mulţumim astfel celor care ne-au ajutat la realizarea filmuleţului şi promitem să facem mai des astfel de activităţi!
Vizionare plăcută!

Related Articles