Datorită deschiderii de care s-a bucurat anul trecut evenimentul Cariere v1.0, venim și anul acesta în întâmpinarea nevoilor studenților.

Chiar dacă nu ti-ai terminat încă studiile, întrebarea „Ce voi face după ce voi termina facultatea ?” se strecoară deja printre gândurile tale.

Fie că te gândești să aplici la un internship la Google sau Facebook, sau dorești să te angajezi la una dintre firmele de renume din țară, prima proba de care va trebui să treci este procesul de recrutare, cu tot ce înseamnă acesta: scrierea CV-ului, scrisoarea de intenție și, nu în cele din urmă, interviul.

Probabil deja te gândești cum vei putea face ca CV-ul tău să fie privit cu interes, cât de mult contează experiența pe care o ai în domeniu, cum să te comporți la interviu etc.

Asociația Studenților la Matematică și Informatică dorește să facă în fiecare an acest primul pas în pregătirea ta pentru o cariera în domeniu, răspunzând întrebărilor pe care le ai legat de procesul de recrutare, prin a doua ediție a evenimentului Cariere.

Cariere v2.0 îți oferă șansa de a intra în contact atât cu cât mai multe firme desucces , cât și cu persoane care te vor sfătui în legătură cu start-up-uri sau freelancing.

Așadar, te așteptăm în perioada 22 – 23 martie 2013, în Amfiteatrul Spiru Haret pentru a afla despre următoarele:

– Ce înseamnă pentru companii un CV bun?

– Ce contează mai mult in procesul de recrutare: experiența dobândită sau activitățile de până atunci?

– Cum decurge un interviu?

Vei putea afla exact în ce constă procesul de recurtare la firmele de profil invitate (și anul acesta ne lăudăm cu Ubisoft, Microsoft, Oracle, UberVU, Softwin, Adobe, Misys, GHF Derivatives, IBM, Insoft, Hostway, Intel, Good Momming) și vei avea libertatea de a pune întrebări în legătură cu nelămuririle tale. Cât despre diferențierea individuală, branding-ul personal și crowd-funding-ul ideilor bune, vei afla informații despre acestea direct de la Mihai Mafteianu.

Pentru a te înscrie, trebuie să completezi formularul de înscriere.

Te așteptăm alături de noi să faci primul pas către o carieră de succes!

Pentru mai multe detalii legate de programul evenimentului: http://cariere.as-mi.ro/

Related Articles