Ei, daca si vremea se tine de farse (în plină primăvara, s-a instalat iarna !!!), ne-am gandit sa va lansam un concurs inedit!

Se apropie o zi dedicată rasului si pacalelilor in general, aşa ca te provocăm sa postezi pe pagina de Facebook a Asociatiei Studenţilor la Matematica si Informatica ce farse ai facut de 1 Aprilie si sa aduni cat mai multe like-uri!

Regulament: 

Aduna-ti gasca de prieteni si filmeaza impreuna cu ei cea mai tare farsa care ti-a fost facuta, pe care ai facut-o, sau pe care planuiesti sa o faci anul acesta. Posteaz-o in data de 1 Aprilie pe pagina noastra de Facebook si timp de o saptamana aduna cat mai multe like-uri. Provoaca celelalte echipe inscrise in concurs!


Echipele pot fi alcatuite din maxim 8 studenti la Facultatea de Matematica si Informatica, Bucuresti. Pentru a inscrie echipa in concurs completeaza aici formularul de inscriere pana in data de 30 martie 2013.

In data de 1 Aprilie fiecare echipa va primi pe mail o lista cu numele celorlalte echipe.

Pentru a lansa o provocare altei echipe posteaza o poza cu echipa ta pe pagina noastra de Facebook cu statusul [PROVOCARE – numele echipei pe care o provoci] si lasa in comentariu instructiunile.

Ca sa dovedesti ca ai indeplinit provocarea care ti-a fost data posteaza un filmulet sau o poza in comentariu. Daca nu o indeplinesti echipa care te-a provocat primeste 2 puncte.. Daca totusi reusesti, castiga echipa ta 2 puncte.

Fiecare echipa poate provoca celelalte echipe, pe rand, cu cate o singura provocare/echipa. Provocarile irealizabile vor fi sterse de moderatori si nu vor fi punctate.

Concursul se desfasoara in perioada 1 – 7 aprilie 2013.

Echipele trebuie inscrise pana in data de 30 martie si isi pot lansa provocari pe toata durata concursului.

Castigatoare va fi echipa cu cele mai multe puncte adunate din like-uri si din provocari (like-urile la videoul postat in data de 1 Aprilie se vor transforma in puncte, de la 1 la X, unde X = nr. de echipe inscrise, in functie de clasamentul like-urilor; in caz de egalitate intre 2 sau mai multe echipe, se vor aduna punctele corespunzatoare acelor pozitii si se vor imparti la nr de echipe aflate in situatia de balotaj).

Posturile si comentariile indecente vor fi automat sterse si echipa care a realizat postul va fi descalificata.

Premiul ramane deocamdata surpriza!

Succes!