Joi, 25 aprilie, începând cu orele 21:30, Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine organizează, cu prilejul sărbătorilor Pascale, petrecerea caritabilă ,,Bucharest Neighbourhood Party”, eveniment ce va avea loc în clubul Mojo (strada Gabroveni, nr. 14).
Campania umanitara “SMILE” se află la cea de-a XVI- a ediţie, şi, de această dată,  îsi propune să vină în spijinul copiilor şi bătrânilor aflaţi în grija Casei de Tip Familial ,,Sfântul Ștefan”. Toate încasările obţinute de pe urma vânzării biletelor pentru petrecere vor fi folosite exclusiv pentru cadourile ce vor aduce zîmbetul pe chipul celor ce se află într-o situaţie mai mult decât nefericită.
Luni, 15 aprilie, voluntarii ASLS au dat startul campaniei. Studenţii au fost încurajaţi să le facă o vizită  la infodesk-urile din sediile Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine – Edgar Quinet nr.5-7 şi Pitar Moş nr. 7-13 , unde, în schimbul unei donaţii constând în bani sau jucării, rechizite, articole vestimentare, au fost răsplătiţi cu obiecte handmade, ceai cald, dulciuri şi fructe.
ASLS promite o petrecere de neuitat, presărată cu surprize şi momente artistice pe gustul tuturor. Participanţii vor putea intra în atmosferă și vor fi așezați la mese în funcție de cartierul bucureștean în care locuiesc.
Printre cei ce vor încânta publicul prezent la eveniment  se numără trupa ALB NEGRU, trupa The Band și nu în ultimul rând trupa de dans EnginEARS Project.
Pentru că mutăm pentru o noapte străzile Bucureștiului în Club Mojo, veți putea admira expoziția de grafitti design și desene, realizată cu ajutorul lui Vladimir Tudose.
Biletele se pot procura de la infodeskurile din Edgar Quinet 5-7 şi Pitar Moş 7-13, în intervalul orar 12:00-16:00, sau de la intrare, în seara evenimentului contra sumei de 10 lei.
 
Detalii se găsesc pe : www.facebook.com/ASLSRomania , www.asls.ro,  limbi-straine.ro