Deoarece ne apropiem de finele acestui an universitar, este momentul pentru un bilant al activitatilor intreprinse de noi, studentii din cadrul ASMI. Si cum altfel putem incepe daca nu prin a ne aminti de Bumtzi 3.14 Party 4ever – petrecere ce a marcat sfarsitul anului universitar 2011-2012?!
A urmat o vara torida, in care ne-am refugiat la mare, participand la USR Summer Camp 2012. Si desi vacanta pentru noi era in toi, am luat parte la sesiunea de admitere, incurajandu-i pe cei ce urmau sa devina noua generatie de studenti ai Facultatii de Matematica si Informatica.
Luna septembrie ne-a surprins lucrand cu spor la o noua editie a Ghidului Bobocului si  ajutand mai apoi la organizarea binecunoscutelor Comisii de Cazare.
Anul universitar 2012-2013 a debutat cu un proiect privit cu mult interes de boboci – “Proiectul Ratusca”, prin care le-au fost oferite informatii necesare primelor zile de facultate. Pentru a ne apropia mai mult de acestia, i-am invitat la un Dialog deschis cu studentii, ce a culminat cu Bumtzi Party 5-Rock this Party si mai apoi cu o Seara de Boardgames.
Sfarsitul lunii octombrie a venit cu un nou val de recrutari, in urma caruia ASMI a capatat 51 de voluntari dornici de implicare.
In fiecare luna am reusit sa organizam o serie de evenimente care sa aiba impact asupra vietii profesionale pe care fiecare student si-o contureaza din momentul intrarii la facultate. Aici amintim: 3d Printing (conferinta sustinuta de dl Varujan Pambuccian), Cariere v2.0, Cercul de Istoria Matematicii.
Insa, cum pauzele lungi si dese reprezinta cheia marilor succes, nu ne-am sfiit in a va oferi momente de relaxare si voie buna. Acestea s-au concretizat in petreceri tematice, dupa cum urmeaza: Halloween Party, Balul Bobocilor 2012, Gala ASMI, Ler Party, Bumtzi! 6.66 – Party before Hell, LANpocalypse, FMI Party si X factorial. De asemenea, pastrand traditia, am ajutat la coordonarea activitatilor in cadrul Unifestului si continuat sa promovam cultura si pe plan intern, organizand cea de-a treia editie a evenimentului Arta-n dar.
Dincolo de pauze, un alt element care a condus la indeplinirea scopului asociatiei l-a reprezentat interesul acordul fiecarui voluntar in parte prin organizarea Teambuilding-ului ASMI si a Zilelor ASMI-o incununare a muncii depuse prin care le-am aratat tuturor studentilor importanta unei asociatii bine inchegate.
Pe plan intern, am contribuit la promovarea Facultatii de Matematica si Informatica prin participarea la Targul Educatiei si organizarea Caravenei Educationale. Fiecare moment cu semnificatie a fost marcat in stilul nostru specific, asadar nu am uitat de Impodobirea Bradului in FMI, MARtisor ASMI si ziua de 8 martie celebrata prin Ganduri pentru mama.
Ne bucuram sa vedem ca eforturile noastre nu sunt in zadar, ci dimpotriva, se reflecta prin cresterea numarului de voluntari care ni s-au alaturat, a numarului de proiecte duse la sfarsit cu succes si last but not least, prin incadrarea printre asociatiile finaliste pentru titlul de “Cea mai activa asociatie studenteasca” in cadrul Galei Studentului organizata de USR.
 

Related Articles