Inspire a lansat un nou proiect de dezvoltare pentru tineri – OPEN DOORS Marathon. Prin acest proiect se doreste incurajarea companiile de a se implica direct in educarea si formarea tinerilor si de a comunica cu ei deschis, transparent si promovandu-si, in acelasi timp, programele de internship sau management trainee si job-urile disponibile.

Ce iti ofera?

  • Posibilitatea de a interactiona cu viitorii tai angajatori si de a invata lucruri noi
  • Posibilitatea de a cunoaste mediul de lucru al unor companii de renume la nivel international
  • Prezentari sustinute de expertii din domeniul tau
  • Job-uri full-time sau programe de internship

 
Cu ce vii tu?

  • Cu multa ambitie si dorinta de dezvoltare

Companii participante: Accenture, Raiffeisen Bank, AXWAY, Synygy, Mercedes Benz. Dintre care:
Raiffeisen Bank –  cauta tineri pasionati, energici, cu potential si orientati spre rezultate pentru un internship de 6 luni in IT. Trebuie sa fii absolvent sau in ultimul an de studiu la Cibernetica, Matematica Informatica, Informatica Economica sau Automatica si Calculatoare, sa fii dispus sa lucrezi full-time si sa ai competente tehnice. Inscrie-te la eveniment pe http://buzzcamp.ro/inscriere-open-doors-raiffeisen/ si vino sa vezi ce presupune o cariera in IT-ul bancar. Acum ai ocazia sa intrebi ce, de ce, la ce bun si chiar sa te integrezi in echipa Raiffeisen Bank.

AXWAY Romania – cauta pasionati de IT care doresc sa lucreze pentru o companie internationala si au cunostinte de programare, JAVA, C++ etc. Inscrie-te la evenimentul OPEN DOORS Marathon pe http://buzzcamp.ro/inscriere-open-doors-marathon-axway/. Cunoaste echipa AXWAY si aplica pentru oportunitati de cariera ca JAVA developer, C Multiplatform Programmer, Technical Support Engineer sau Quality Assurance Engineer.

Synygy este interesata tot de studenti care isi doresc o cariera de success in IT. Afla mai multe detalii despre eveniment si despre restul companiilor participantepe http://buzzcamp.ro/opendoors/ si inscrie-te acum.
Pentru orice intrebari, scrie la adresa   info@inspirebusiness.ro.