Eşti pasionat de programare şi vrei să înveţi Ruby on Rails printr-un training bazat pe practică și pe sarcini focalizate în direcția dezvoltării de software?  
Îți dorești să faci parte dintr-o comunitate de programatori profesioniști, dar nu știi cum ai putea avea acces la aceasta? Ai vrea să capeţi experienţă, dar nu știi de unde să incepi?
DevAcademy este locul în care îți propunem să îndeplinești toate aceste lucruri!
Tutorialele de programare, ce împânzesc internetul sunt mult prea generale şi te privează de posibilitatea de a interacționa și de a exersa sub supervizarea unui profesionist cu experiență. Tocmai de aceea, DevAcademy  îţi propune un program de  aprofundare, alcătuit din două module de traininguri, facilitate de  programatori cu experiență de peste 12 ani în domeniu, traineri cu minim 6 ani experiență în susținere de traininguri tehnice și de dezvoltare personală și peste 7 ani în Management de IT.
În afara granițelor României, poți urma cursuri de Ruby on Rails cu aproximativ $2000, însă DevAcademy ți le pune la dispoziție GRATUIT, daca îți dorești să excelezi în programare și ești dispus să aloci timpul necesar pentru fixarea/exersarea noțiunilor dobândite la cursuri.
Pentru detalii legate de program, te rugăm să accesezi pagina: http://www.devacademy.ro/.
Dacă ţi-am stârnit curiozitatea, te încurajăm să vii luni, 14 octombrie, începând cu ora 18:00, în Amfiteatrul Stoilow al Facultăţii de Matematică şi Informatică pentru o prezentare detaliată a trainingului, susţinută chiar de reprezentanţii DevAcademy!
Te aşteptăm!

Related Articles