Anunțăm cu mândrie finalul unuia dintre cele mai mari proiecte ale ASMI. Fără a restrânge libertatea și imaginația prin impunerea utilizării unei tehnologii anume, imSMART a căutat și a reușit sa găsească persoane care au ambiția și curajul să îmbine tehnologii. Astfel, după aproape două luni, concursul nostru și-a anunțat câstigătorii.

Am crezut în puterea studenților de a inova și nu ne-am înșelat. Voluntarii ASMI au fost într-o continuă căutare de talente, atât în București, cât și în țara, iar rezultatele vorbesc de la sine. După o lună de înscrieri, au fost alese cele 10 echipe finaliste. In urma finalei care a avut loc pe 1 si 2 noiembrie, câștigatorii sunt:

Locul 1:  Clever Team  (Membrii Echipei : Nicolae Cristina, Ciocan Andrei-Ştefan)
Locul 2:  BrainStorm (Membrii Echipei : Buicescu Alexandru Marian, Aldea Andrei Alexandru)
Locul 3 : Wall Breakers  (Membrii Echipei : Ababei Andrei, Arama Dragos, Botez Costin, Buriu Sergiu)

Caravana Natională

Acest proiect a angrenat un număr foarte mare de voluntari. Cea mai importantă etapă a proiectului a fost aceea de căutare și găsire a studenților pasionați de informatică. Astfel, echipe formate din membri ai ASMI au fost prin toată țara.

Campanie de imagine

Campania de imagine a proiectului nostru s-a bazat în special pe promovarea ideilor inovatoare. Scopul campaniei de promovare a fost acela de a conștientiza importanța unei idei în evoluția vieții noastre cotidiene.

Motivație

Totul a plecat de la dorința de a descoperi idei inovatoare și oameni pasionați.  Credem că imSMART este spațiul perfect în care îți poți expune ideea în fața unui public interesat. Odată cu succesul ediției din acest an, promitem relansarea acestui proiect și în 2014.

Related Articles