TesteITOnline reia în această toamnă concursul Challenges for Programmers, dedicat studenţilor şi masteranzilor de la facultăţile tehnice IT&C din toată ţara.
Competiţia are ca scop valorificarea cunoştinţelor de bază pe care un student sau masterand în IT&C le dobândeşte în timpul studiilor şi ţine cont de programele distincte ale facultăţilor de profil din România. Chestionarele sunt concepute pentru a testa domenii diferite; astfel, cele trei teste sunt orientate pe trei categorii de cunoştinţe: C++OOP şi Baze de date.

  • Când începe “Challenges for programmers”?

Concursul se desfăşoară pe platforma testeITOnline în perioada 18 noiembrie – 09 decembrie 2013 şi provoacă tinerii pasionaţi de programare să îşi valideze cunoştintele într-o întrecere de nivel naţional.
După lansare, timp de trei săptămâni poţi să te înscrii în cadrul Challenges for Programmers la o singura categorie sau îţi poţi testa nivelul de cunoştinte prin participarea la toate cele trei secţiuni.

  • Cine participă?

Competiţia Challenges for programmers este dedicată tuturor candidaţilor care se formează în prezent în cadrul uneia dintre facultăţile de IT&C din ţară. Conditia principala pentru intrarea în posesia unui premiu pus în joc în cadrul acestui concurs este ca participanţii să prezinte un carnet de student vizat pe anul 2013-2014.

  • Ce premii sunt?

Pentru cei mai buni dintre cei mai buni, Challenges for Programmers a pregătit trei tablete Samsung Galaxy Tab2 8GB, câte una pentru fiecare dintre cele 3 secţiuni de concurs.
In plus, la finalul fiecărei săptămâni din competiţie şi apoi la finalul competiţiei se vor face tombole şi vom acorda alte 20 de premii surpriză celor înscrişi.

  • Exersează!

Pe platforma TesteitOnline veţi găsi 3 quiz-uri similare, pe tematicile C++OOP si Baze de date. Cu un click pe tehnologiile enumerate aici, ajungi direct la testele corespunzătoare şi poţi afla despre ce anume este vorba.
Îndrăzneşte să fii printre cei mai buni!

Related Articles