Link Education And Practice te invită la o discuție tête-à-tête cu profesioniști din domeniul IT&C, joi,  21 noiembrie 2013, ora 16:00, la Librarium, Piața Romană, nr. 5 (Librăria Bastilia). De ce să participi? Pentru că astfel poţi intra în contact cu consilieri în carieră și reprezentanții HR ai unor companii precum Microsoft, Oracle, Accenture și alții. Ei îţi vor spune cum este să lucrezi în domeniu, detalii despre procesul de recrutare şi îţi pot da feedback pe CV.
Cum se desfășoară evenimentul ?
Meet Your November IT Valentine este un eveniment de educație nonformală dedicat angajabilității studenților și absolvenților din domeniul IT&C , construit în jurul conceptului de speed-dating.  Tradus ad literam „întâlnire în viteză”, speed dating-ul este o formă modernă, simplă și eficientă de a descoperi parteneri de discuție cu preocupări și viziuni similare. Acest concept poate fi ușor translatat și în relațiile profesionale,facilitând astfel scurte dialoguri tête-à-tête între profesioniști din mediul de afaceri
și studenți cu formație și interes dovedit în domeniul IT în vederea identificării unor puncte comune menite să sporească angajabilitatea.
Eventuale întrebări pot fi adresate la: office@leap.ro . Mai multe detalii pot fi vizualizate pe site-ul www.leap.ro.
Înregistrările se fac online, completând acest formular [link=http://edu.surveygizmo.com/s3/1444975/Meet-Your-November-IT-Valentine] până miercuri, 20 noiembrie 2013.
Participarea este gratuită.

Related Articles