Festivalul de Muzică Veche București – EXOTIQUE, Ediția a VIII-a, care se va desfăşura în perioada 2 – 5 decembrie 2013 va aduce un element de noutate prin expoziții de arte vizuale ale unor cunoscuți pictori şi sculptori contemporani și concerte inedite ce propun aranjamente de jazz pe teme muzicale bizantine și armenești.
Din 2006, în cadrul celor șapte ediții organizate, festivalul a reunit PESTE 140 DE ARTIȘTI din 14 ȚĂRI care au concertat în 39  DE SPECTACOLE, au susținut masterclass-uri, conferințe și prezentări de instrumente istorice.

Ca în fiecare an, sunt căutaţi  tineri voluntari pasionați de muzica veche sau interesați să o descopere. Dacă ești o persoană plină de energie, sociabilă și responsabilă trimite un mail pe adresa: diana@medievalpraxis.ro (un CV atașat este și el binevenit) sau sună la  0725.22.33.97. Persoană de contact: Diana.

Vei avea oportunitatea de a dobândi experiență în domeniul organizării de evenimente cultural-artistice, participând la derularea și desfășurarea activităților și evenimentelor din cadrul festivalului.
Deadline: 27 noiembrie 2013.
Perioada de voluntariat: 30 noiembrie – 8 decembrie.

Mult succes!

Related Articles