În autobuz, în restaurante, pe stradă, la semafor…Peste tot vezi  oameni utilizând  aplicațiile ce le stau la dispoziție pe smartphone-uri.
Viața noastră a devenit mai ușoară și mai interesantă datorită aplicațiilor mobile ce au devenit aproape indispensibile. Chiar și în vârf de munte poți fi în legătură cu prietenii, utilizând un telefon “intelegent” (Ghiță Ciobanul e  deja un nume pentru toți).
Tocmai de aceea, UPB  alături de Facultatea de Electronică, Telocomunicații si Tehnologia Informației și Liga Studentilor Electroniști vine în sprijinul tinerilor dornici să fie parte a prezentului și a viitorului aplicațiilor mobile și îi susține în procesul de dezvoltare în acest domeniu.
Dacă ai idei cu privire la dezvoltarea unei aplicații noi sau pur și simplu ai vrea să mărești performanțele uneia deja existente, indiferent de sistemul de operare, nu rata înscrierea (6-19 ianuarie) la cea mai tare competiție de aplicații mobile adresate studenților și elevilor cu vârste de peste 14 ani, având astfel ocazia să îți promovezi ideea și, de ce nu, să câștigi un premiu inovator!
Pentru mai multe detalii privind etapele de înscriere și desfășurarea concursului accesați  http://mobilpro.LSE.org.ro/  http://facebook.com/mobilproetti.

Related Articles