Prima ninsoare ne-a luat pe neaşteptate pe unii dintre noi, însă venirea sărbătorilor trebuie să ne găsească gata să oferim mici bucurii şi celor defavorizaţi de soartă.
Şi dacă tot se apropie ziua de 6 decembrie 2013, vă invităm să participați la campania umanitară „Moș Nicolae este la Universitatea din București”! Campania își dorește să ofere copiilor din Centrul de Plasament „Sfântul Ștefan” Perișoru, județul Călărași, un mic cadou de Sfântul Nicolae.
Așadar, joi, 05 decembrie 2013, se vor aduna toate cadourile, iar vineri, 06 decembrie 2013, se va forma o echipă de voluntari (din Bucureşti şi Călăraşi) care va merge să ofere cadourile micuților.
Câteva informații pe care trebuie să le cunoașteți despre inițiativă:
1. Pentru că știm că vă așteaptă o perioadă încărcată din punct de vedere financiar,  s-a hotărât că NU se vor face donații în bani. Cei care doresc totuşi să facă donații în bani sunt rugaţi să cumpere jucării sau dulciuri cu suma respectivă.
2. Puteți dona: îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, dulciuri ambalate sau sigilate, materiale educative (șah, puzzle, coli, creioane, pixuri, set de pictură, cărți de colorat etc.)
3. Locul de colectare va fi stabilit la sediul Facultății de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5, București).
4. Joi, 05 decembrie 2013, este ultima zi în care mai puteți face donații.
5. Dacă cineva deține o mașină pentru organizarea deplasării la centrul de plasament este rugat să anunţe. Ruta: București – Perișoru, dus-întors.
Mai multe detalii aflaţi aici:  http://mosnicolae2013.wordpress.com/

Related Articles