Încă de când eram mică, părinții mei mi-au spus să mă uit la orice din viața mea ca la o lecție. Așa că privind în urmă pot spune că ASMI a fost o lecție despre mine, oameni, maturitate și puterea lucrurilor în care crezi cu adevărat.
Am intrat în ASMI la începutul anului I de facultate, când ASMI încă era în primul an de existență. Lucrurile pe atunci se făceau în felul următor: încă se testa terenul și se puneau bazele unor proiecte mari pe care și acum le organizăm. Ne unea pofta de a face lucruri vizibile și dorința de a învăța unii de la alții pentru a ne perfecționa. Însă totul a evoluat enorm în ultimii ani; asociația a crescut și cred că și noi am crescut alături de ea. Cred că nu este nimic mai frumos decât să vezi cum ASMI crește sub ochii tăi. De la o mână de oameni determinați care eram acum 4 ani, la o armată de oameni ce suntem acum care pur și simplu nu putem sta o clipă fără să venim cu o idee nouă, este o evoluție de care îmi voi aminti mereu.
Și mă bucur că am făcut parte din astea. Mă bucur că am putut să fiu acolo să muncesc, să vin cu idei, să mă lupt pentru ca orice detaliu să iasă așa cum mi-am imaginat eu, să dau greș pentru a putea învăța ceva din asta și să mă înconjor de oameni care să mă motiveze să fac ceva notabil.
Involuntar te schimbi după ceva timp petrecut în ASMI. Te schimbi și chiar reușești să devii omul care vrei să fii. Omul care nu poate să nu ajute, care nu se panichează atunci când ceva nu merge conform planului, care își face mai multe planuri de bătălie și îl alege pe cel mai bun, omul care improvizează și este spontan când este cazul, omul care știe că trebuie să muncești mult pentru a ajunge sus dar că rezultatele muncii tale se vor vedea cu siguranță și mai ales care are respect pentru sine și pentru cei din jur.
Cel mai frumos lucru pe care am putut să îl implementez în ASMI este Arta’n Dar. Este proiectul meu de suflet și la care am încercat să investesc cel mai mult și pe care să îl trăiesc în fiecare an altfel: am început ca membru care înțelege conceptele de artă și de ajutor pentru ceilalți și implementează proiectul pentru prima oară, am continuat ca membru care este manager de proiect, și am ajuns până la membrul care predă ștafeta și îi face și pe alții să iubească evenimentul. Acum sunt persoana care vine la eveniment ca și spectator și apreciază tot ceea ce se pune în scenă. Artă’n Dar este astfel o evoluție pentru mine ca membru în ASMI, dar și ca proiect al ASMI, ca și amploare și ca impact!
Ce iubesc cel mai mult în ASMI? Fără doar și poate oamenii! Oamenii faini de la care ai ce învăța și care te ajută pe tine să devii mai bun.
It s important that you surrond yourself with people who get you and push you to work harder than you did yesterday!
Îmi pare rău că o să plec din ASMI, însă nu o fac cu regrete pentru că știu că în urma mea o să vină oameni energici, pregătiți să ia ASMI și să îl ducă mai departe, oameni care vor face lucurile mult mai bine decât le-am făcut eu, ceea ce nu poate decât să mă bucure pentru că ASMI este o evoluție a lucrurilor pe care le-am investit cu toții!
ASMI este în suflet!