Pentru că suntem în toiul lunii decembrie, lună ce stă sub semnul altruismului şi al generozităţii, ASMI (Asociaţia Studenţilor la Matematică şi Informatică) vă invită la a patra ediţie a festivalului caritabil “Artă’n dar”. Acesta este un eveniment cu tradiţie pentru studenţii din ASMI, prin care sunt promovate valori autentice din cadrul artei: muzică, teatru, film, cu scopul de a strânge fonduri pentru un caz social din cadrul Facultăţii de Matematică şi Informatică.

Care este mecanismului schimbului cultural? ASMI oferă doze de artă şi voie bună, prin organizarea a cinci seri tematice, în perioada 9-15 decembrie.

Artă’n dar debutează cu o seară de muzică, luni, 9 decembrie, la Spice Club, unde vă va cânta şi încânta Mircea Vintilă, alături de alţi tineri talentaţi.

Miercuri, 11 decembrie, vom avea o seară de boardgames în Facultatea de Matematică și Informatică. Partenerii noștri de la Creative Board Gaming, Taraba de Jocuri, Ideal Board Games, Board Games Blog ne-au pus la dispoziție o varietate mare de jocuri și vor organiza tombole și concursuri de Catan!

Vineri, 13 septembrie, de la ora 19, la Arena Pub, vă așteptăm la o seară inedită de stand-up comedy şi magie, prin care vom integra în peisajul tradiţional cultural forme de entertainment cunoscute şi apreciate. Misterul va fi asigurat de Andrei Isfan şi Andrei Crăciun, iar umorul va fi livrat de doi studenţi talenţi din ASMI.

Sâmbătă va avea loc seara de film din cadrul Artă’n dar și vă invităm la Cinemateca Grozăvești să urmărim împreună o film românesc de succes, „Despre oameni si melci”.

Duminică, 15 decembrie, vă așteptăm în Old School, la o piesă inedită de Teatru Forum, „Pe nevăzute”. Ceea ce diferențiază teatrul forum de teatrul clasic este faptul că actorii interacționează cu publicul, iar firul acțiunii este dictat de spectatori. Piesa se transformă astfel într-o dezbatere, iar conflictul dramatic este rezolvat de actori și de public.

Biletele pentru fiecare seară în parte costă 5 lei şi se vor putea achiziţiona de la intrare. Fondurile strânse vor fi donate unui student cu o situaţie financiară precară din cadrul Facultăţii de Matematică şi Informatică.

impARTE şi tu bucurie alături de ASMI!

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi pe site http://impartebucurie.as-mi.ro/ și pe Facebook, https://www.facebook.com/ArtanDar.

Eventurile serilor le puteți vedea mai jos:

Seara de muzică: https://www.facebook.com/events/670522889635602/

Seara de boardgames: https://www.facebook.com/events/185732344952360/?ref=5

Seara de magie: https://www.facebook.com/events/556088624472666/?ref=25

Seara de teatru: https://www.facebook.com/events/203430176506751/

Seara de film: https://www.facebook.com/events/266675213479563/?ref=25

 

Vă aşteptăm!