Ubisoft anunţă lansarea programului “Graduate” în opt ţări din Europa şi America de Nord. Prin acest program, Ubisoft caută studenti cu potenţial ridicat, dornici să se alăture echipelor creative, gata să primească responsabilităţi din prima zi.

 
 
În Bucureşti este disponibil postul de programator, iar la nivel mondial, pe lângă postul de programator, mai este disponibil şi postul de project manager. Programul oferă participanţilor şansa de a petrece un an într-un studio din străinătate, după finalizarea stagiului din ţara natală.
 
 

 
Începand cu septembrie 2014, 25 de absolvenţi vor avea posibilitatea să se alăture companiei şi să intre într-un program de “fast-track” în echipele creative din Ubisoft. Prin expunerea lor la un număr maxim de subiecte şi tipuri de proiecte din industria jocurilor video, Ubisoft se va asigura că absolvenţii au căpătat experinţă în domeniu, ceea ce reprezintă un avantaj pentru viitoarea lor carieră. Pe parcursul a doi ani, participanţii în program vor lucra sub îndrumarea seniorilor din industrie şi a experţilor din diferite domenii. Aceştia vor avea parte de cursuri bine structurate, precum şi  de un plan de dezvoltare personalizat.
 

 
Este o oportunitate unică prin care orice tânăr profesionist îşi poate lansa cariera într-o companie creativă, profitând totodată de sprijin din partea echipelor de management şi de un program de “fast-track” personalizat.
Ubisoft îşi propune ca prin acest program să promoveze excelenţa şi dă posibilitatea absolvenţilor să modeleze jocurile viitorului, chiar din interiorul industriei.
Procesul de aplicare a început pe 1 Ianuarie şi continuă până pe 15 Martie 2014.  
Înscrie-te şi tu aici: https://www.ubisoftgroup.com/en-us/careers/graduateprogram/online_programming_apply.aspx
 
 

Related Articles