Presentation Skills” este un training susţinut de Andreea Niţescu şi Dragoş Sassu, voluntari ai ASMI, pentru studenţii din FMI şi are ca scop familiarizarea acestora cu metodele de a susţine o prezentare.

Cui îi este adresat trainingul?
Trainingul este exclusiv pentru studenţii din FMI, din orice an sau specializare şi va fi extrem de folositor în perspectiva susţinerii lucrării de licenţă, respectiv de disertaţie.
De ce să participi?
Să vorbeşti în faţa unui public nu este deloc un lucru uşor. În afară de cunoştinţele tehnice pe care trebuie să le ai în legătură cu tema prezentării, ai nevoie de abilităţi de comunicare, persuasiune, dar şi siguranţă de sine şi, mai ales, trebuie să fii capabil să îţi stăpâneşti emoţiile. Trainingul te va ajuta să îţi învingi teama de a vorbi în faţa unui public, te va ajuta să-ţi structurezi ideile şi te va pregăti emoţional pentru susţinerea licenţei/disertaţiei.
Cum te poţi înscrie?
Completează acest formular: http://bit.ly/1k8B1X9 până pe 5 martie. Trainingul este gratuit şi este susţinut de doi traineri acreditaţi. La finalul cursului vei primi o diplomă de participare.
Unde şi când va avea loc trainingul?
Pe 9 martie 2014, la sediul ASUB din Grozăveşti A, de la ora 10:00. Durata trainingului este de 8 ore (sunt incluse şi pauzele).
Cu ce vei rămâne în urma acestui training?
Vei învăţa care sunt paşii spre o prezentare reuşită, cum să-ţi comunici eficient ideile, tehnici prin care să îţi stăpâneşti emoţiile şi vei avea ocazia să susţii o prezentare în cadrul trainingului.
Locurile sunt limitate, aşa că înscrie-te cât mai repede. Te aşteptăm!