ASMI vă invită pe 13 şi 14 martie 2014 la a 3-a ediție a proiectului €Cariere. După cum poate știți din edițiile anterioare, evenimentul se adresează studenților din FMI și companiilor de profil IT. Vor fi două zile pline de prezentări interesante, ale unor firme care caută studenţi şi absolvenţi pentru a-i recruta în perioada următoare. Suntem siguri că una dintre aceste firme este și pe placul tău.

Este cel mai bun moment să faci un pas pentru cariera ta. Vino, informează-te și apoi aplică pentru cele mai tari job-uri. De ce ai nevoie? Un pic de voință. Fă-ți CV-ul și hai și tu la Cariere!
Pentru mai multe detalii și pentru înscriere puteți accesa http://cariere.as-mi.ro/2014/

Printre multe alte firme pe care sperăm să le descoperi, companiile prezente anul acesta vor fi:

IBM

IBM este cel mai mare furnizor IT din lume, cea mai inovativă companie la nivel mondial. În ultimii 15 ani IBM a înregistrat mai multe brevete decât oricare altă companie pentru invențiile sale tehnologice. Ca lider IT, soluțiile și serviciile IBM pătrund în toate domeniile: servicii financiare, sănătate, guvern, automobile, telecomunicații, educație. Diversitatea și aria largă de acoperire a portofoliulu diferențiază în mod unic IBM de celelalte companii din industria IT.

Intel

În 2010, Intel, prin divizia Intel Software and Services Group, a deschis la București un centru de cercetare și dezvoltare software. Centrul derulează proiecte de cercetare și dezvoltare pe platforme open source: Android, Tizen și Yocto, dar și de analiză și optimizare a performanțelor hardware și software pe dispozitive de la servere HPC la dispozitive mobile. De asemenea, una dintre echipele Intel România creează instrumente pentru dezvoltatori.

SAS – The Power To Know

Înființați în 1976, SAS ajută organizațiile să anticipeze oportunitățile și să își crească puterea acțiunilor lor. Prin analize avansate, SAS transformă datele despre clienți, performanță și finanțe în informații concludente. Datorită pantei ascendente a veniturilor și a profiturilor societății, SAS deține toate resursele necesare pentru a susține excelența În dezvoltarea produselor și asistența pentru clienți.

Electronic Arts

Giganți ai jocurilor video, Electronic Arts au un portofoliul ce cuprinde mult mai mult decât The Sims, FIFA sau Harry Potter. EA România are una dintre cele mai de succes echipe de dezvoltare a francizelor de sport, precum și echipă de testare și include funcții precum Finanțe, IT și HR. În total sunt aproximativ 1000 de angajați care demonstrează un talent excepțional pentru aducerea jocurilor de talie mondială în piața globală.

uberVu

UberVu este singura platformă de marketing pe rețele sociale în timp real. Practic, uberVU adună într-un singur loc conversații stârnite de un anumit subiect și împrăștiate pe Web. O companie va putea folosi uberVU pentru a urmări reactile comunităților referitoare la produsele sau campaniile sale. Prin acest lucru, uberVU le permite companiilor să reacționeze mai rapid și să intre mai ușor în dialog cu comunitățile, ajungând mai rapid la potențiali clienți și parteneri.

4PSA

4PSA a fost prima companie în România și una dintre primele din lume axate pe cloud computing. Fondată în 2002, cu sedii în România, SUA și Olanda, firma construiește soluții software ce fac viața mai ușoară. Totul este proiectat să folosească cele mai noi tehnologii pentru a opera cu masivele de date din cloud.

Între 1 Martie și 30 Aprilie studenții pot aplica pentru cele 20 de poziții pentru internship.

Insoft

INSOFT Development & Consulting este o companie independenta care oferă principalele servicii și soluții În domeniul IT&C. Ei oferă o soluție completă de eLearning, dezvoltarea de portaluri adaptate cerințelor personalizate, sistem de management al relației cu clienții, dezvoltarea de aplicații informatice customizate și consultanță în accesarea de fonduri europene.

Sperăm că ești convins și o să vii să îți faci o idee despre cum poate arată viitorul tău. Așa că nu uita: 13-14 Martie, Amfiteatrul Haret, Cariere v3.0