ASMI respectă tradiția și va fi și în acest an prezentă la Târgul Educației. Vom reprezenta cu mândrie Facultatea de Matematică și Informatică, cea mare tare facultate din UniBuc.
Vrei să afli de ce este așa? Vino să te convingem!

Ce?

TEdu este un eveniment anual adresat elevilor de liceu, în cadrul căruia facultățile din Universitatea din București își prezintă oferta educațională. Fiecare facultate are standul propriu unde își prezintă atracțiile și oferă informații participanților.
Ai vrea să dai admitere la FMI, dar nu ești convins pe deplin și ai anumite neclarități? Adu-ți colegii, prietenii, părinții și hai să te întâlnești cu studenții facultății noastre!

Când și unde?

Ne găsești la Facultatea de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46), joi și vineri,  10-11 aprilie, începând cu ora 10:00 și până la ora 18:00. Urmărește stickerele lipite pe podea, care te vor duce exact la standul nostru.

Cum?

Noi venim cu Pixel și Delta, mascotele noastre, cu stickere și pliante cu informații, cu proiecții, jocuri, concursuri cu premii și mult entuziasm. Le vom povesti viitorilor boboci cum e viața de facultate, vom face poze și cel mai important: sigur o să vă convingem să ne fiți colegi din toamnă!
Pe voi vă așteptăm cu multe întrebări la care suntem nerăbdatori să vă răspundem și cu dorința de a vă face prieteni noi!
Pentru a lua legătura cu noi, puteți să intrați pe pagina noastră de Facebook, www.facebook.com/asmi.ub, precum și pe pagina de Facebook a FMI, https://www.facebook.com/fmi.ub.