4PSA a lansat Spring Races – 3 hackathoane online pentru studenți, 3 premii de 1.000$ fiecare
4PSA a lansat ieri Spring Races, o serie de 3 hackathoane online destinate studenților dornici să dezvolte soluții software. Până pe 23 mai, vor avea loc 3 concursuri, fiecare cu un premiu de 1.000$. Tema primului hackathon, Spring Races I, a fost deja publicată pe blog-ul companiei, așa că grăbiți-vă să vă înscrieți! Pe lângă premiile în valoare totală de 3.000$, aveți șansa să câștigați și un internship plătit pe perioada verii.
Spring Race I: 23 aprilie, ora 15:00 – 30 aprilie, ora 24:00
Spring Race II: 5 mai, ora 15:00 – 12 mai, ora 24:00
Spring Race III: 16 mai, ora 15:00 –23 mai, ora 24:00
Sistemul de participare este simplu și îl găsiți explicat în regulamentul disponibil online. Iată însă cum stau lucrurile, pe scurt.

  1. Puteti să vă înscrieți la oricare dintre cele 3 hackathoane.
  2. Puteți participa individual sau puteți face echipe de maxim 3 persoane.
  3. Puteți schimba echipa de la un hackathon la altul, însă nu puteți face parte din mai multe echipe în cadrul aceluiași concurs.
  4. Fie că participați individual sau în echipă, trebuie să vă înregistrați participarea la fiecare hackathon completând acest formular.
  5. Trebuie să vă creați un cont de utilizator pe platforma Bitbucket, dacă nu aveți deja unul.Pe această platformă, veți urca proiectul cu care participați la hackathon. Aveți grijă să setați proiectul să nu poate fi accesat public.
  6. Pentru evaluare, trebuie să acordați companiei (4PSA Gitmaster/username 4psa) dreptul de a vă vizualiza proiectul, atfel soluția pe care o propuneți nu va putea intra în concurs.
  7. Câștigătorul premiului de 1.000$ va fi anunțat pe blog,în cel mult 5 zile de la finalul fiecărui hackathon.
  8. Premiul se va acorda în cel mult 10 zile de la validarea câștigătorului.

 
Pentru noutăți și mai multe detalii, urmăriți blog-ul și pagina de Facebook 4PSA.
 
Și nu uitați, trei hackathoane, trei șanse de câștig. Succes!
 
Despre 4PSA
De zece ani dezvoltăm soluții în cloud. Am pornit din Romania, iar acum suntem prezenți în peste 50 de țări. Mai mult de 10.000 de furnizori de servicii se bazează pe produsele noastre în fiecare minut. Ne numim clouderi pentru că suntem scalabiliși nu ne este frică de provocări.

Related Articles