Asociația Studenților la Matematică și Informatică are plăcerea de a anunţa cel mai nou proiect: “S.T.A.R.T.” (Students Talking About Revolution in Technology). In parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, acesta este un proiect adresat studenţilor de la facultăţile de profil real din Bucureşti (Informatică, Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei, Matematică, Cibernetică, Administraţie şi Afaceri, Politehnică) şi presupune crearea unei platforme care să faciliteze comunicarea între mediul academic și mediul afacerilor și o şcoală de formare a tinerilor antreprenori în domeniul matematic și tehnologic.

Inscrie-te

Prin acest proiect, mai mult de 600 de studenţi cu pregătire diferită vor putea intra în contact şi face schimb de idei prin intermediul platformei web. In urma unei selecții riguroare, se vor alege 64 de participanţi care vor forma echipe mixte, ce vor lua parte la școala de formare  din 31 iulie – 3 August de la Brașov.  Pe lângă asigurarea integrală a cheltuielilor de cazare și masă,  Asociația Studenților la Matematică și Informatică prin partenerii instituţionali, pregatesc o serie de workshopuri: “Presentation skills” , “Antreprenoriat în tehnologie”, “Day to day maths”, “Pitch your idea”.   Participanții vor putea să pună în aplicare cunoştinţele acumulate în cele 2 zile de training prin conceperea unei idei de start-up și vor susţine o prezentare a conceptului care trebuie să respecte cele 3 componente: idee, implementare şi promovare.
Sperăm că astfel să atragem cât mai mulți studenți, să promovăm o multitudine de valori precum și necesitatea existenței start-up-urilor pe piața românească. Astfel, venim în completarea cunoștințelor dobândite, dorind să contribuim la dezvoltarea plenară și interdisciplinară a participanților, pe care să îi pregătim pentru a intra în societatea tehnologică de azi și de mâine.
Inscrieri: 17 Iulie – 25 Iulie
Jurizare: 26 Iulie – 27 Iulie
Scoala de formare: 31 Iulie – 3 August