Un antreprenor crede că imposibilul nu există şi va face orice pentru a concretiza ideea sa. El este conştient de atu-urile sale, de calităţile excepţionale care îl fac să iasă în evidenţă. Dacă şi tu eşti un spirit antreprenorial, un lider, o persoană optimistă, inteligentă, încrezătoare, visătoare şi totodată realistă, atunci înscrie-te la S.T.A.R.T. şi fă primul pas în cariera ta.

De câţi oameni este nevoie pentru un start-up de succes în tehnologie?
Nici prea mulţi, nici prea puţini. Este nevoie de 3 oameni:

Liderul


business

Este persoana care are o viziune, o idee, care posedă cunoştinţe în domeniul tehnic, dar are şi o bază solidă de business. Liderul va fi cel care va convinge oamenii de inovarea care o va aduce start-up-ul şi va motiva oamenii să creadă şi să muncească alături de el pentru succesul ideii. Tot el va căuta sponsori şi oameni entuziaşti care să i se alăture.

Omul tehnic


technical

 

Este o persoană cu un puternic background tehnic, cu experienţă în domeniu, căruia îî place să înveţe tehnologii noi, să le aplice şi să creeze aplicaţii inovatoare. El este un programator talentat, un “geek” pentru care programarea nu mai are niciun secret. Este extrem de pasionat de ceea ce face şi vrea să evolueze, să aducă un impact lumii prin creaţiile sale.

Omul de marketing


marketing

El se va gândi mereu la noi metode de a promova ideea, va face networking şi menţine legătura cu partenerii. Va fi nelipsit de la conferinţe, întâlniri cu antreprenori şi profesionişti în domeniu. Se va ocupa de strategia de marketing şi o va implementa, folosindu-se de calităţile sale: persuasiune, inteligenţă, creativitate, comunicare, spontaneitate. Omul de marketing are cel mai probabil studii economice şi, eventual, se va pricepe şi la finanţe, pentru a sfătui liderul în acest domeniu.

 Aşadar, tu care dintre cele persoane eşti? Înscrie-te aici: http://startinnovation.ro/inscrieri/. Găseşte-i pe ceilalţi doi oameni cu care vei construi un start-up de succes la Braşov, între 31 iulie şi 2 august.