Liga Studenților Electroniști(LSE) vă invită la LAN Party v12, un eveniment organizat împreună cu Lab501 (www.lab501.ro) și sponsorizat de PC Garage (www.pcgarage.ro). Proiectul devenit deja tradiție în rândul pasionaților de jocuri video și IT, LAN Party v12 reunește sute de jucători pasionați, având premii pe măsură, asigurate de sponsori cunoscuți.
Ediția de toamnă-iarnă LAN Party se anunță mai explozivă și mai interactivă ca niciodată, la competițiile clasice și la cele pentru public adăugându-se un super concurs de Cosplay care te trimite direct la DreamHack. Totodată, te anunțăm că la această ediție poți juca atât LoL, cât și DotA2, în sistem 1v1, pe pc-uri oferite de sponsorii evenimentului – înscrieri pe loc, în ziua evenimentului!
LANParty v12 va avea loc sâmbătă, 18 octombrie în Rectorat UPB, corp AN, începând cu ora 10:00.
Înscrie-te pe site. Noi te așteptăm să demonstrezi că eşti cel mai bun într-una din competiţiile de:
* Dota 2 (5v5)
* Fifa ’14 (1v1)
* LOL (5v5)
* Hearthstone (1v1)

* World of Tanks (7v7)
* Cosplay
Atenție! La competițiile pe echipe, în momentul înscrierii, echipa trebuie să fie completă.
Ne dorim să exploatăm spiritul competitiv, buna comunicare, rezistența și măiestria jucătorilor,  într-o competiţie în care primează distracţia!
 
În continuare ne vom bucura de o serie de concursuri și demonstrații special gândite de parteneri, pentru toți pasionații, vom avea tombole și concursuri cu premii pentru public:

  • Concurs de Cosplay – costumează-te în eroii tăi preferați, defilează și convinge-ne că ești cel mai autentic!
  • LoL și DotA2 – consolele sponsorilor, înscrieri pe loc, super premii!