Salut,
S-a dat startul înscrierilor pentru BuzzCamp, ediția a 12-a, iar tu ești printre primele persoane care va afla detalii din spatele cortinei. Curios să afli cum arată programul primei zile de #BuzzCamp12?
Începem ziua cu conferința ”INs and OUTs in online” – Facebook, LinkedIn, Twitter, Blogging, Google+, Pinterest etc. În fiecare an apar noi platforme, aplicații și instrumente online care te ajută să te dezvolți și să te conectezi cu specialiștii din domeniul tău de interes. Dar care dintre ele sunt mai eficiente? Care este direcția spre care se îndreaptă mediul online și care sunt noile tendințe?
Înscrie-te la eveniment și poți fii selectat de către companiile partenere pentru a participa la workshop-urile pregătite special pentru tine. Dintre temele pe care le vom discuta la eveniment enumerăm ”Cloud, Mobile and Social Media Security Considerations for enterprise use”, ”Your career in digital age”, ”Magic of ADF”, ”It`s my choice” și ”ICT – convergența, impact și tendințe”.
Companii precum Accenture, Endava, Orange, Raiffeisen, Telekom vor fi prezente la eveniment, fie că vorbim de un job, de o discuție face-to-face cu angajatorul, de informații noi pe care vrea să le afli sau de aprofundarea unor teme pe care deja le cunoști, orice obiectiv este prioritar pentru noi.
Hai să ne dezvoltăm împreună, în perioada 4 – 7 noiembrie, la Hotel Minerva!
Te ținem la curent cu toate surprizele pregătite special pentru tine!
Nu uita să te înscrii pe http://buzzcamp.ro/event/bucuresti/inscriere/ !