Vreți să știți cum să construiți propriul vostru sistem de recomandări online? Foarte bine! Tot ce trebuie sa faceți este să va înscrieți la workshop-urile eMAG.
Recomandările sunt foarte des folosite în mediul online pentru a sugera utilizatorilor articole, filme sau produse pe care le-ar putea găsi interesante. Împreună cu Ovidiu Mihalcea, Senior PHP Developer eMAG, veți afla cum să construiți o librărie complexă de filme și propriul vostru sistem de recomadări.
Cum se întâmplă totul?

  • Workshop-urile reprezintă, de fapt, același workshop împărțit în 4 întâlniri dedicate subiectului “How to build an online recommendation system”.
  • Fiecare workshop are legătură cu cel de dinainte, de aceea, dacă vă înscrieți, vă exprimați dorința de a fi prezent activ la fiecare întâlnire (19 martie, 26 martie, 2 aprilie, 6 aprilie).
  • Numărul locurilor este limitat (20 de locuri), iar pentru a face parte din cei 20 de participanți aleși, trebuie să vă înscrieți, completând formularul de aici până la data de 16 martie, ora 18.00.
  • Cei selectați să participe la workshop-uri vor fi anunțați telefonic pe 17 martie.
  • Workshop-urile vor avea loc în clădirea facultății, etajul 2, sala 204, în fiecare dintre cele 4 zile amintite mai sus.

Tehnologiile folosite in workshopuri:
–  Apache Solr – open source enterprise search platform
–  PHP – widely-used open-source scripting language
–  Apache HTTP server – the world’s most widely used web server software
–  Oracle MySQL – the world’s most widely used open-source relational database
 
Nu sunt obligatorii cunoștințe prealabile de programare în PHP, însa un nivel mediu de cunoștințe în unul dintre următoarele limbaje este recomandat: C++ / C# / Python / Java.
Vreți să aflați și mai multe? Vă așteptăm pe 12 martie, ora 14.00, la Cariere v 4.0, unde vă puteți întâlni cu o parte din echipa eMAG. Dacă aveți întrebări legate de workshop-uri, atunci este momentul să le adresați.
Pentru înscrieri:
http://www.surveygizmo.com/s3/2016910/eMAG-Workshops

Related Articles