Odată cu venirea primăverii se apropie și finalul anului de facultate, când tinerii încep să caute locuri de muncă.
Pentru că știm cât de greu este ca un student să își găseasca singur job-ul potrivit, ASMI organizează și în acest an evenimentul “Cariere”, ajuns la a 4-a ediție, cu scopul de a aduce împreuna angajatorii și tinerii interesați . Proiectul se desfășoară în perioada 12-14 martie și se adresează atât celor care doresc să se angajeze, cât și celor care doar vor să afle mai multe informații despre pontențialii angajatori din acest domeniu.
Pe parcursul celor trei zile, studenții vor avea ocazia de a afla detalii de la firme din domeniu despre procesul de recrutare și de angajare, modul în care  se completează un CV, care sunt etapele unui interviu, dar și posibilitățile de angajare sau de obținere a unui internship  în perioada următoare. Anul acesta, la Cariere v4.0 vor participa IBM Romania, Intel Romania, eMAG, Raiffeisen Bank Romania, Matematica cu drag, precum și multe alte firme de top.
Așa că anulează planurile pe care le ai în perioada 12-14 martie și vino împreuna cu colegii tăi la Facultatea de Matematică și Informatică, în Amfiteatrul Spiru Haret, între orele 10-17.
Află mai multe detalii accesând www.cariere.as-mi.ro   și te poți înscrie aici.
Vă așteptăm în numar cât mai mare!