Boeing Boeing aterizează în exclusivitate la Teatrul Elisabeta!
Marți, 17 martie si miercuri, 18martie, ora 19:00, în exclusivitate la Teatrul Elisabeta, se va juca spectacolul Boeing Boeing de Marc Camoletti.
Cavaler al Legiunii de Onoare din Franța și Societar al Société Nationale des Beaux Arts, Marc Camoletti a fost tradus și jucat în peste 50 de țări. La Paris 18 dintre piesele sale au fost montate însumând un total de peste 20.000 de reprezentații.
În 1991, la 30 de ani de la premiera mondială, piesa care l-a făcut celebru pe Camoletti, „Boeing Boeing”  a intrat în The Guiness Book of Records ca piesa de teatru francofonă cu cele mai multe puneri în scenă. După premiera mondială din 1960, de la Teatrul de Comedie din Paris, urmează alte montări pe scenele din întreaga lume: Londra, New York, Singapore, Chicago, etc.
Acțiunea se învârte în jurul lui  Bernard, un arhitect de succes care este logodit în același timp cu 3 stewardese fără ca vreuna dintre ele să știe despre celelalte.Povestea funcționează cum nu se poate mai bine în urma unui plan bine pus la punct: gestionarea calendarului de zboruri amoroase și ajutorul menajerei morocănoase dar fidele, care ocupă un post de controlor al traficului aerian în paradisul romantic al lui Bernard. Răsturnarile de situație nu întârzie să apară însă din cauza unei vizite neprevăzute a vechiului său prieten Robert, a unor turbulențe climatice și a noului program de zbor ce îi plasează pe protagoniști într-un haos plin de momente palpitante și coincidențe surprinzătoare.
Echipa de creație este formată din  Șerban Puiu (regie), Adina Buzatu (costume), Irina Chirilă (decor), Tom Brandus (sound și light design), Horia Moculescu (compozitor), Dana Dorian (textier) și Irina Margareta Nistor (traducerea și adaptarea)
Teatrul Elisabeta nu este la prima colaboare cu această echipă.  În octombrie 2014 a avut loc premiera primei producții a Teatrului Elisabeta, “Încurcatură la nivel înalt” de Ray Cooney.
Distributia spectacolului din data de 5 martie:
–    Aurelian Temișan (arhitectul)
–    Lucian Ghimiși(prietenul arhitectului)
–    Monica Davidescu(stewardesa)
–    Alexandra Velniciuc (stewardesa)
–    Tania Popa (stewardesa)
–    Maria Buză ( menajera)
Spectacolul durează 3 ore cu o pauza
Prețul biletelor este de 50/60/70 de lei, în functie de locul ales în sala de spectacol.
Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta și online pe www.teatrul-elisabeta.ro și www.bilet.ro
 
 
Călătorii galante la curțile Europei
– Fine Music –
Miercuri, 25 martie Ora 20:00
Teatrul Elisabeta
Fundația Enescu prin concertele stagiunii Fine Music vă invită la drum! Trei tinere instrumentiste de mare valoare vă vor fi ghide într-o călătorie în trecut. Aveți destinații de lux. Curtea regilor George II al Angliei, Louis XV al Franței și Frederic cel Mare al Prusiei. Veți intra și în curțile unor foarte bogați și importanți arhiepiscopi, veți vizita biserici somptuoase și vă veți delecta peste tot cu muzica unor compozitori extraordinari. Veți gusta din deliciile cu care ei se hrăneau spiritual. Pregătiți-vă, va fi un regal muzical rar! Două flaute, un clavecin, muzică barocă și clasică, sonorități delicate, muzica galantă sugerând viața luxoasă, tihna, peruci, pudră, dantele și arta conversației. Ghizi vă vor fi Irina Năstase – clavecin, Aurelia Mihai – flaut si Cezara Comșa – flaut. Partituri de JS Bach, Handel, CPE Bach, Rameau, Telemann și alții.
Punctul de plecare: Teatrul Elisabeta, miercuri 25 martie 2015, orele 20.
Georg Friedrich Handel (1685-1759)
Johann Sebastian Bach (1685-1750)
Georg Muffat (1653-1704)
Georg Phillipp Telemann (1681-1767)
Jean-Philippe Rameau (1683-1764)
Michel Blavet (1700-1768)
Joseph-Nicolas-Pancrace Royer (1705-1755)
Carl Philipp Emanuel Bach (1714-1788)
Spectacolul dureaza 1h 10′(fără pauză)
Prețul biletelor este de 30/40 de lei, în funcție de locul ales în sala de spectacol.
Rezervări și informații: 0727.703.703
Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta sau online pe www.bilet.ro
 
 
The Funk Society Club – Temișan And DIVAS
Marți, 31 martie Ora 20:00
Teatrul Elisabeta
The Funk Society Club – Temișan And DIVAS este un concert teatru care îmbină muzica cu situații teatrale ca în celebrele spectacole de pe Broadway. DIVELE, invitate celebre din showbiz, sunt cele care vor aduce un plus de savoare spectacolului. Vă invităm într-o atmosferă de bar american din anii ’20, o perioadă în care  muzica era bună, iar poveștile de amor pluteau în aer.
Acțiunea spectacolului se întâmplă în jurul lui Aurelian Temișan, care este patronul noului local “The Funk Society Club”, un club “la bulevard” ce devine renumit pentru muzică bună, dar și pentru poveștile de amor “povestite” la mese. Andreea Banică, Anda Adam, Ellie White, Amna, Alina Erimia, Alexa Niculae și Monica Davidescu vor veni să își spună aventurile amoroase pe muzică, însoțite de celebrul patron.
Muzica este rescrisă special pentru a păstra parfumul perioadei interbelice iar decorul este recreat pentru a vă purta în mijlocul anilor ’20.
Spectacolul păstrează energia muzicală a unui concert dar o îmulțește cu puterea dramaturgică a unui spectacol de teatru pentru a vă oferi o experiență inedită… un concert teatral.
Nu vă invităm să vedeți un spectacol, ci să faceți parte din el!
Spectacolul durează 2h (cu o pauză).
Preț bilet: 40 lei / 50 lei
Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta sau online pe www.bilet.ro
 
 
Concert “Tom Jones meets Gil Dobrică” cu Aurelian Temișan & The Funk Society
Sambătă, 14 martie Ora 21:00
Restaurant Elisabeta
Te-ai gândit vreodată cum ar fi cântat Tom Jones piese precum “Ioane, Ioane” sau “Drumurile noastre”?
Aurelian Temișan & The Funk Society vor oferi răspunsul în concertul “Tom Jones meets Gil Dobrica”. Repertoriul lui Tom Jones, James Brown, Kool and the Gang și altor artiști celebrii de peste ocean va fi “confruntat” cu piese românești celebre, toate reorchestrate într-o manieră originală, funk, pentru o atmosferă incendiară. Show-ul va fi presărat cu momente de umor și suspans susținute de carismaticul actor-cântăreț.
Noi am pregătit ringul de dans și chiar mesele așa că vă recomandăm să vă aduceți pantofii de dans și să fiți pregătiți să cântați hituri și șlagăre alături de Aurelian Temișan & The Funk Society!
Preț bilet: 35 lei
Rez&Info: 0727.703.703
 
 
Maria Buză & Taraful George Pătrașcu
Joi, 2 aprilie,ora 20:00, Restaurant Elisabeta vă așteaptă să petreceți o seară minunată în compania unei voci de excepție, acompaniată de acordurile unice ale talentaților instrumentiști.
Dacă încă nu v-ați dat seama despre cine e vorba, vă spunem noi. Prezența carismatică ce vă va încânta simțurile și vă va aduce voia bună e nimeni alta decât inegalabila artistă Maria Buză, împreună cu taraful George Pătrașcu.
Personalitate artistică unică și complexă, Maria Buză este renumită atât pentru recitalurile ei inspirate din muzica populară și lautărească din folclorul vechilor București (de la începuturile secolului XX), precum și pentru talentul actoricesc de excepție, artista lăudându-se cu un portofoliu impresionant de roluri de comedie, atât pe scenele teatrului românesc cât și în cadrul diverselor emisiuni televizate cunoscute.
Restaurant Elisabeta se află situat pe bulevardul cu același nume, la nr. 45, într-o locație centrală a Bucureștiului. Acesta este găzduit într-o clădire monument istoric ce a servit, în perioada interbelică drept sediu pentru importante instituții ale statului român, precum: Clubul Austro-Ungar sau Micul Senat al Romaniei.
Creând o atmosferă elegantă, ce duce cu gândul la fastul și opulența perioadei „ belle epoque”, interioarele spațioase ale Restaurant Elisabeta găzduiesc periodic evenimente și serate ce amintesc de vremuri demult apuse ale Micului Paris.
O astfel de serată va avea loc și în data de 7 martie, la Restaurant Elisabeta, lăsându-vă încântați de glasul inconfundabil și de carisma inegalabilă a Mariei Buză, acompaniată de instrumentiștii talentați din taraful George Pătrașcu.
Interpretând atât melodii clasice inspirate din repertoriul marilor artiști ai secolului trecut (Ex: Maria Tănase, Gil Dobrică etc.) cât și originale, Maria Buză vă va incânta auzul și va intreține o atmosferă de petrecere în cadrul concertului susținut sâmbătă, 7 martie, la Restaurant Elisabeta.
Vă așteptăm cu mare drag spre a ne bucura împreună de o serată dansantă ca pe vremurile Micului Paris!
Preț bilet: 35 lei
Informații și rezervări: 0727.703.703
 
 
Emil Bîzgă – New Orleans Jazz Band
Featuring Daniela Tocari
Vineri, 20 martie, ora 21:00
Restaurant Elisabeta
Emil Bîzgă, unul dintre cei mai stimați artiști ce aparțin jazz-ului contemporan vă invită la Restaurant Elisabeta la concertul  susținut pe 20 martie, împreună cu actrița Daniela Tocari. Acesta este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni trompetiști români, pasiunea lui pentru jazz fiind descoperită în perioada studiilor la Conservator, de acolo începându-și cariera muzicală. A urmat mastere în trompetă în Suedia, Germania și New Jersey și a colaborat cu artiști precum Hakan Hardenberger și Wynton Marsails, care i-au stimulat interesul de a îmbina muzica clasică, jazz-ul sau folclorul balcanic – element inovator în muzica internațională!
Stilul pe care îl abordează Emil Bîzgă este caracterizat de o multitudine de experiențe alături de orchestre de muzică clasică sau de jazz, fiind atras de combinații de sunete inedite pentru jazz-ul modern!
În cariera sa, acesta a avut numeroase concerte solo precum cele alături de Orchestra Niedersachen Jazz, Bucharest Radio Big Band şi Opera din Hanovra și festivaluri de jazz : Festivalul de Jazz Richard Oschanitzky (Iaşi, România), Festivalul de Jazz Patras (Grecia), ZeitTon Festival (Viena, Austria), Festivalul Miles Davis (Cracovia, Polonia) sau Festivalul de Jazz de la Montreux (Elveţia).
Acesta va concerta la Restaurant Elisabeta, alături de actrița  Daniela Tocari! Vă așteptăm pentru o seară minunată, într-un cadru potrivit pentru valorificarea stilului New Orleans! Ne va încânta cu jazz contemporan, într-un ambient specific Micului Paris, venit parcă din alte timpuri.
Vă așteptăm!
Rez&Info:0727.703.703
 
 
Jezebel
“De la Maria Tănase la Edith Piaf”
Vineri, 27 martie, 0ra 20:00
Restaurant Elisabeta
Jezebel, o voce unică, cu o prezență scenică uimitoare ce umple inima tuturor de bună dispoziție va urca pe scena Restaurantului Elisabeta; artista care trăiește cântând și cântă trăind, pasiunea ei pentru muzică creând o atmosferă incendiară!
Doi dintre artiștii care o vor acompania sunt Puiu Pascu, renumitul pianist de jazz care acompaniază nume cunoscute ca Ozana Barabancea, Irina Sârbu și mulți alții și Lolică Nicolae, un virtuos al viorii.
Jezebel, Puiu Pascu și Lolică Nicolae formează un trio de excepție și vă vor încânta cu muzică de calitate și distracție,  într-un cadru specific Micului Paris.
Vă așteptăm!
Rezervari și informații: 0727.703.703
Mai multe detalii pe www.restaurantelisabeta.ro