eMAG, cel mai mare magazin online din regiune si unul dintre creatorii pietei de comert online din Romania, va participa in cadrul evenimentului Cariere v4.0. Daca vreti sa aflati mai multe despre povestea eMAG, va invitam joi, 12 martie, de la ora 14.00, in Amfiteatrul Spiru Haret din Facultatea de Matematica si Informatica.
Echipa eMAG va invita sa descoperiti lucrurile nestiute sau mai putin stiute despre companie, sa va intalniti cu oameni pasionati de ceea ce fac si sa va puneti la curent cu ultimele oportunitati de cariera pregatite pentru voi: workshop-uri hands on, programul de Internship eMAG Talent Internship,  job-urile ce asteapta sa fie cucerite de voi.
In ultimii 13 ani, eMAG s-a plasat in poziţia de lider constant al pieţei, ca urmare a orientarii sale permanente către client, manifestata prin servicii care au creat noi standarde in piata, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garantia Plus si Deschiderea coletului la livrare. eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferentiate pe categorii de angajati, precum si cea mai mare Academie din mediul privat. Totodata, eMAG ofera singurul MBA specializat pe ecommerce din Romania cu profesori experimentati in business-ul international. Echipa eMAG are in acest moment peste 1.200 de angajati.