Telekom este prezent în România din septembrie 2014, prin rebrandingul comun al Romtelecom și COSMOTE România, cu obiectivul de a fi primul brand care oferă servicii complete de telecomunicații și divertisment pe piața din România.
Programul de traineeship, aflat deja la a 6-a ediţie, a fost creat cu gândul la tinerii care-şi doresc să înveţe mai multe despre domeniul care-i pasionează.
În fiecare an, începând din 2008, în perioada iulie – octombrie, între 30 şi 40 de studenţi şi tineri profesionişti se alatură companiei noastre, pentru a acumula experienţă în domeniile în care doresc să îşi dezvolte cariera.
In acest an, Telekom Romania, in parteneriat cu Catalyst Solutions, Catalyst Recruitment Solutions şi AIESEC, deruleza programul STEP-Sustinem Tinerii in Evolutia lor Profesionala, program realizat cu fonduri europene, în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Proiectul STEP are ca obiective facilitarea accesului a 360 de studenţi la servicii specializate de orientare şi consiliere profesională pentru cei care se vor înscrie în program în vederea integrării lor pe piaţa muncii, respectiv dezvoltarea de competenţe practice în rândul studenţilor admişi în vederea facilitării tranziţiei de la scoală la viaţa activă.
Avantajele proiectului STEP-Sustinem Tinerii in Evolutia lor Profesionala:

  • Beneficiezi deo sesiune  personalizata de evaluare, orientare și consiliere profesională, in urma careia vei primi un profil personalizat elaborat adaptata nivelului tău de pregătire și specializării universitare;
  • Beneficiezi de formare continuă, ceea ce iti asigura dezvoltarea profesionala si personala prin acumularea de experienta in domeniul tău de studiu;
  • Vei fi ghidat de un mentor pe tot parcursul stagiului de practica.
  • Vei petrece 3 luni în cadrul Telekom Romania, avand acces la tehnologii complexe, de ultima generatie;
  • De aici, ti se deschid oportunitati de dezvoltare catre alte arii din organizatie, in concordanta cu aspiratiile si preferintele tale.
  • Vei fi remunerat pentru intreaga durată a stagiului de practică.

Care sunt criteriile de eligibilitate pentru a face parte din acest proiect?

  • Să aistagiul de practică obligatoriu prevăzut în curricula școlară a anului universitar în curs;
  • Să fii student înmatriculat în sistemul național de învățământ în unități din zona București-Ilfov;
  • Să nu mai fi fost implicat în proiecte POSDRU similare in anul universitar 2014-2015;
  • Să ai rezultate școlare peste medie

Daca doresti sa te inscri in acest proiect asteptam cv-ul tau la adresa de e-mail: trainee@telekom.ro