Sursa / Mai multe detalii la: http://blog.people-centric.ro/news/competitia-nationala-online-challenges-for-programmers-2015-a-inceput/
Pentru cei care au urmarit editiile anterioare din 2011 si respectiv 2013Challenges for Programmers vine anul acesta cu noutati. In urma feedback-ului primit de la participanti si parteneri, raspundem pe masura si lansam o noua combinatie de probe care solicita atat cunostintele teoretice, cat si capacitatea de gandire logica si de structurare a unei solutii practice intr-unul din cele 3 limbaje de programare.
 
Pentru cei care inca nu au auzit de aceasta competitie, reluam pe scurt: este un concurs IT online care arunca manusa atat inginerilor software juniori, cat si celor experimentati.
Challenges for Programmers include intrebari grila si de algoritmie, grupate in functie de tehnologie pe 3 categorii: Java, .NET si PHP.
What’s in it for you?
Auto-evaluarea cunostintelor, posibilitatea de a va raporta propriile rezultate la o medie nationala, dar si redefinirea unei harti a competentelor in functie de Universitati (pentru categoria Student) – sunt doar cateva din motivele pentru care va asteptam la Challenges for programmers pana la data de 19 iunie 2015.
Premiile sunt cel putin interesante:

  • 3 drone pentru fiecare din cei 3 castigatori de la categoriile „Experienced”
  • 3 SmartWatches pentru fiecare din cei 3 castigatori de la categoriile „Student”
  • 1 carte pentru cel mai bun algoritm din concurs, indiferent de categorie/tehnologie.

Competitia online se va inchide pe data de 19.06.2015 si va fi urmata de evenimentul de premiere, la care vor fi invitati cei 7 castigatori alaturi de reprezentanti ai companiilor partenere. Ne sustin in aceasta provocare:
Ce ar trebui sa stii inainte de intrarea in concurs:
Toate cele 6 categorii includ 3 probe fiecare: 1 quiz catre contine intrebari practice bazate pe secvente de cod si 2 teste de algoritmi cu nivel de dificultate progresiv. Sansele de a ajunge in topul celor mai buni ingineri software si de a castiga unul dintre premii, cresc pe masura ce parcurgi toate cele 3 seturi de intrebari de la o sectiune aleasa.
Pentru cele 2 seturi de algoritmi evaluarea se face pe 4 criterii : complexitatea codului, calitatea codului, viteza de rezolvare și acuratețea rezolvării.
Concursul online se va desfășura exclusiv în limba engleză, pe toate probele prevăzute la fiecare dintre cele 3 tehnologii și la fiecare nivel de experiență, pe site-ul http://www.ittestsonline.com în zona “Competitions”.
Atentie! Timpul de rezolvare este limitat, variind de la test la test in functie de dificultate si tipul testului: quiz sau exercitiu de algoritmie. Inainte de fiecare test vei fi anuntat exact care este numarul de intrebari sau numarul de minute maxim alocat acestuia.
Ne intereseaza cum ti s-au parut testele. Nu uita sa ne trimiti in cateva randuri parerea ta despre probele din concurs!
Atentie! Nu pot intra in posesia premiilor participantii care:

  • nu au folosit pentru inscriere si pe toata perioada concursului aceeasi combinatie de nume si prenume si adresa de mail. Pentru identificare, este necesara cartea de identitate, fara de care nu se poate intra in posesia premiilor;
  • nu pot face dovada faptului ca sunt inscrisi si urmeaza inca cursurile unei facultati IT&C din Romania., daca au ales una din cele 3 sectiuni Student. Dovada o reprezinta prezentarea unui carnet de student vizat de catre administratia facultatii respective pentru anul de studiu 2014-2015.

Citeste Regulamentul inainte de inscriere pentru a afla alte astfel de informatii utile!
Ramai informat in legatura cu aceasta competitie. Urmareste-ne pe Blogul People Centric pe Blogul ITtestsOnline si pe Pagina de Facebook pentru a afla detalii de genul:

  • Cine este in top 10 la fiecare din cele 6 categorii?
  • Care Universitate este mai prezenta si cu cele mai bune rezultate in diferite momente ale concursului?
  • Cine castiga premiile in final?


Te asteptam in competitia Challenges for Programmers 2015!

Related Articles