Ești student?  Ești pasionat de tehnologie? Vrei să aduci un plus de valoare prin ceea ce faci? Atunci ești SMART! ASMI te invită să îți pui ideile în valoare, să le dezvolți și te ajută să le transformi în realitate.

Cum?

Asociația Studenților la Matematică și Informatică lansează în luna octombrie a 4-a ediție a concursului imSMART (Informatics and Mathematics Students Moving Ahead in Research and Technology)!
În cadrul concursului se pot înscrie echipe de 2 până la 5 membri care au dezvoltat  proiecte inovatoare în domeniul tehnologic, fără a există constrângeri legate de problema abordată sau tehnologiile folosite. Nimic mai simplu. Acum este momentul să îți formezi echipa alături de care să creezi lucruri mărețe.
Pentru etapa finală se vor alege 10 echipe care își vor prezenta aplicațiile în București, în fața unui juriu format din specialiști de top din domeniul IT. Mai mult decât atât, in cadrul concursului participanții vor lua parte la sesiuni de mentorat si conferințe ținute de speakeri de calibru din domeniu, care te vor inspira să fii cel mai bun.
Ce poți câștiga? Pentru a te încuraja să mergi mai departe și să îți dezvolți proiectul, ASMI îți oferă 3 premii importante:

  • Premiul I:1000 Euro
  • Premiul II:500 Euro
  • Premiul III:250 Euro.

Mult succes!
Proiect desfășurat cu sprijinul IBM, Accenture și EBS .