DevAcademy a lansat campania de înscrieri pentru a 3-a generație a comunității de elită.

Te așteptăm marți 20 Octombrie, începând cu ora 18.00, în amfiteatrul Stoilow, (Facultatea de Matematică și Informatică, etaj 1) ca să afli direct de la mentorii și alumni Dev cum poți atinge excelența. Îți vom povesti despre procesul de recrutare, despre formatul track-urilor de învățare și vei putea afla direct de la alumni cum a fost experiența Dev în anii precedenți.

Anul acesta ți-am pregătit noi provocări și noi direcții de specializare. Poți aplica la unul din cele 7 programe de învățare DevAcademy: Ruby on Rails, iOS, Android, Frontend, SysOps, Graphic Design, Product Management.

Participarea la aceste programe de învățare este gratuită, în limita numărului de participanți aleși la finalul procesului de selecție.Durata unui program este de 6 luni, din Noiembrie până în Mai, cu pauză la final de Ianuarie, început de Februarie. Mai multe detalii pe site: http://devacademy.ro.

Cei care termină un track DevAcademy au ulterior oportunitatea să își formeze o echipă și să dezvolte împreună o idee proprie, în startup-ul propriu. Celor care își doresc să meargă cu un pas mai departe, DevAcademy le pune la dispoziție tot know-how-ul necesar designului unui prototip viabil de app pentru a fi lansat pe piață.

DevAcademy este cea mai puternică organizație dedicată inovației în tehnologie, un ONG a cărei misiune este de a mentora și de a încuraja dezvoltarea celor mai buni specialiști IT din țară.