Probabil că te întrebi ce este eeStec Olympics 6?

Iată toate detaliile!

Este vorba de un concurs de tip maraton, marca EESTEC LC Bucharest, care aduce anual peste 200 de studenți dornici de a se afirma în domeniul IT. Concursul durează 24 de ore, timp în care echipele formate din câte trei studenți își pun în valoare toate abilitățile legate de algoritmică și dezvoltare software, pentru a realiza o aplicație pe o anumită tematică.

Ajuns la cea de-a șasea ediție, maratonul se poate lăuda de la an la an cu premii din ce în ce mai mari, creșterea numărului de înscrieri și parteneri mai numeroși.

Viziunea EESTEC LC Bucharest, organizație studențească non-guvernamentală din Universitatea POLITEHNICA din București, este de a ajuta studenții să-și construiască viitorul.

Astfel, în cadrul concursului, studenții își pot dezvolta abilitățile de programare și pot face cunoștință cu reprezentanți ai marilor companii din domeniu, prezente în calitate de parteneri EESTEC.

Maratonul de 24 de ore seva desfășura în holul AN din Universitatea Politehnica București, în perioada 30-31 octombrie. eeStec Olympics 6 își propune să creeze un mediu propice cultivării spiritului de competiție între participanți. Rezolvarea subiectelor necesită noțiuni de programare în limbaje de programare compilate.

De asemenea în paralel cu eeStec Olympics, avem două competiții speciale, prima este susținută de partenerii noștri QUALITANCE (Rapid Prototyping), la care premiul cel mare este de 450 de euro iar a doua este susținută de Grupul Enevo (Security) și aduce premii în valoare de 900 de euro!

EESTEC LC Bucharest aduce premii de mii de euro, o temă captivantă, spațiu de relaxare și jocuri. Voi aduceți dorința de a învăța și de a crea cea mai interesantă aplicație.

Înscrierea la eeStec Olympics 6 se face pe site-ul http://goo.gl/kOeMzs până la data de 23 Octombrie. Nu se percep taxe de participare!

Te-am convins? Atunci vino împreună cu doi prieteni pentru a vă afirma!