Ce înseamnă să-ți începi cariera in SOFTVISION?

  • Intri în cea mai mare companie românească de consultanță și software outsourcing, cu peste 1200 de colegi;
  • Dezvolți proiecte inovative pentru companii din SUA și Europa: atât start-up-uri din Silicon Valley, cât și companii din Top Fortune 500;
  • Înveți de la colegi experimentați, prin intermediul SOFTVISION University – un program intern care oferă posibilitatea tuturor colegilor să se dezvolte profesional. Este locul unde ne ajutăm reciproc și unde întrebările noastre își găsesc răspunsul.

Vrei să ai un program flexibil, în care să îmbini studiul și munca?
Mediul de lucru și de viață din SOFTVISION îi permite fiecărui coleg să își îndeplinească cele mai ambițioase planuri de carieră, fără să-și neglijeze perioada de pregătire.
Cum arată succesul pentru tine?
Pentru noi, cea mai mare satisfacție este să depășim așteptările clientului și să îl surprindem cu sfaturi pertinente și cu soluții creative. Fiecare membru al echipei SOFTVISION se pregăteşte pentru momentul în care devine cu adevărat un consultant pentru clientul său.
Vrei să ne cunoști?
Suntem o echipă dinamică, în care sunt bineveniți atât profesioniştii cu experiență, cât şi tinerii – experţi în devenire, dornici de afirmare şi însetaţi de succes.
Toți colegii noștri din SOFTVISION interacționează cu clienți din industrii diferite (finance, legal, IT, auto, medical etc.) și beneficiază de o expunere mare la proiecte și tehnologii inovatoare.
Avem la nivel local comunități solide pe următoarele tehnologii: Java, .NET, Android, iOS, PHP, Javascript, QA (manual & automation). Suntem întotdeauna în căutare de candidați cu expunere către aceste tehnologii și așteptăm cu interes colegi cu inițiativă, dornici să își construiască o carieră în IT.
SoftVision