Essensys Software
Quality software. On time. Every time.
 
 
ACADEMIA DE SOFTWARE, șansa ta de a începe o carieră de dezvoltator software într-o companie dinamică şi profesionistă. Dacă eşti student în ultimul an sau proaspăt absolvent al unei facultăți tehnice, şi vrei să înveți mai mult, atunci vino la noi și înveți să programezi pe bune!
Academia de Software este un program intensiv de training în programare pe care Essensys Software l-a iniţiat în anul 2010. Rezultatele pozitive obținute încă din primul an, ne-au încurajat să desfăşurăm acest program şi în anii următori. O mare parte din oamenii care au trecut prin Academie, au rămas să lucreze alături de noi. La finalul fiecărei sesiuni am reuşit să integrăm o mare parte din ei în Echipa Essensys.
Programul este adresat studenţilor în ani terminali şi absolvenţilor de facultăţi cu profil tehnic (Automatică şi Calculatoare, Matematică, Informatică, Electronică, Fizică, Cibernetică). Nu este necesară o experienţă de lucru anterioară, dar sunt necesare cunoştinţe de programare de bază, respectiv: cunoaşterea unui limbaj de programare (C, C++, C#, Java), noţiuni de programare OOP, structuri de date şi algoritmi, matematică.
În cele două luni de Academie vei avea ocazia să înveţi de la oameni cu experienţă cum să utilizezi cele mai noi tehnologii Microsoft pentru a dezvolta aplicaţii de calitate. La finalizarea perioadei de training vei fi evaluat, iar în urma evaluării vom decide dacă îţi oferim şansa de a fi integrat într-una din echipele Essensys şi de a lucra în continuare alături de noi.
 
Mai multe detalii despre program și detalii despre aplicare găsești aici: http://www.academiadesoftware.ro/
 
DESPRE ESSENSYS SOFTWARE
Suntem o companie românească de software cu sedii în București și Brașov.
Suntem o echipă dinamică și profesionistă de dezvoltatori software și o organizație bazată pe încredere, verticalitate și determinare.
Dezvoltăm software de calitate la timp. Competențele noastre se extind de la dezvoltare de produse software până la simulatoare 3D, de la aplicații web până la portaluri de comunicare.
Punem preț pe inteligență, pe spiritul inovativ și pe determinare. Considerăm experiența, trecutul și cunoștințele tehnice ca o valoare. Dar cel mai mult prețuim calitățile de leader, lucrul în echipă și dorința de dezvoltare personală.
Ne alegem cu grijă echipa și mereu căutam cei mai buni jucători care să ni se alăture.
Site:http://www.essensys.ro/
Logo pagina companie