H Grup IT Expert, subsidiara locală a grupului francez Hochberg Niquet (HN), specializat în dezvoltarea de aplicaţii software în regim outsourcing, recrutează studenti sau absolventi, pe care îi formează ca programatori în trei luni.
 
H Grup IT Expert se adresează tuturor tinerilor studenți și absolvenți de profil real, interesați de o carieră în programare!
Oportunitatea este clară prin faptul că  pentru angajare nu se cere experiență, ci doar gândire logică! Testarea în sine constă în 2 teste obișnuite de logică, pe o durată de 45 de minute.
Mai mult, compania dorește să-i recompenseze pe toți cei care trec testele cu 500 E, bonus de angajare și încurajare pentru un viitor de succes!
“Ne dorim mai multă încredere din partea tinerilor studenți și absolvenți în viitorul tehnologic, al propriului succes. Avem toată experiența și resursele necesare să oferim training-uri celor care vor să facă carieră în programare. Vrem să îi motivăm cât mai mult și îi primim cu porțile deschise să ne cunoască.”, declară Octavian Dobrescu, Director General H Grup IT Expert.
Conceptul de recrutare întâmpină spiritul tinerilor de astăzi, care vor să-și ia propriile decizii, cu încredere, cu speranța unui viitor asigurat, cu motivația de a se dezvolta. Deschiderea cu care compania noastră abordează procesul de recrutare descrie o echipă la fel de tânără ca și cei cărora ne adresăm.
Pentru mai multe detalii și înscriere, vizitați-ne mai întâi aici: http://www.hgrup.com/ .
H Grup IT Expert este o companie înființată în România în anul 2006 de către fondatorul Groupe HN Franța.
Beneficiind direct de experiența de aproximativ 30 de ani a firmei mamă, H Grup IT Expert a reușit să se impună într-o perioadă relativ scurtă pe piața dezvoltatorilor de Software din Franța.
În prezent unele din cele mai mari corporații franceze (BRED Banque Populaire, ANTARGAZ, NATIXIS, PARTECIS Consortium, LA REDOUTE, UCB, REDCATS Group,etc.) au ales să lucreze cu noi.
Performanțele companiei noastre și competitivitatea ei sunt strâns legate de calitatea oamenilor care formează H Grup IT Expert. Suntem o echipă tânără, dinamică și ambițioasă, iar succesul rezultatelor de excepție reiese tocmai din această apropiată interrelaționare.