Zitec

(http://www.zitec.com)

Prezentarea si istoria firmei:
Infiintata in iunie 2003, Zitec si-a inceput activitatea cu o investitie de sub 3.000 Euro si o echipa de trei tineri ingineri automatisti, pasionati de aplicatiile online.Principalele obiective ale Zitec au fost cresterea dimensiunilor echipei si diversificarea portofoliului de solutii software si servicii furnizate. In prezent, Zitec dezvolta aplicatii web in sistem de outsourcing, customizate in functie de cerintele clientilor in diverse domenii de activitate precum turism, finante, comert electronic, video streaming, medicina, utilizand cele mai noi tehnologii.
Pe durata celor 9 ani de existenta, Zitec a dezvoltat mai multe produse software proprii:
• Videopublishing www.videopublishing.com – platforma de procesare si streaming video care utilizeaza cloud-computing, dezvoltata de Zitec in calitate de Partener;
• HotelPeeps www.hotelpeeps.com – o aplicatie Facebook care te ajuta sa gasesti cele mai bune locuri de cazare in urmatoarea ta excursie, folosind recomandarile prietenilor;
• Sharoid www.sharoid.com – te ajuta sa descoperi aplicatii de Android pentru telefonul tau mobil;
• Zidox www.zidox.com – sistem inovativ de management al documentelor;
• iZuvio www.izuvio.com – solutie de comert electronic.
De-a lungul activitatii sale, si-a extins prezenta la nivel international diversificandu-si portofoliul cu clienti externi locati in Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, Cipru, Germania, Italia, Danemarca, Ghana etc.
Zitec sustine parteneriate si cu reputate companii IT din lume precum Zend – Php sau MySQL.
Printre clientii nostri se numara companii renumite cum ar fi J.W. Marriott, Mercedes-Benz Romania, Amadeus International, Happy Tour, Romania libera, Grupul Agora, Sanoma Hearst Romania etc.
Succesul Zitec in industria software este confirmat de evolutia cifrei de afaceri si de cresterea constanta a numarului de specialisti, echipa Zitec fiind formata in prezent din peste 60 de membri.
Mai multe informatii puteti gasi la adresa: www.zitec.com
Adresa:
Calea Vitan nr 6, Phoenix Tower, etaj 5, sector 3