thegroup este liderul de piață în industria comunicării din România. ocupația noastră este excelența profesională în a oferi soluții de marketing communication, eficiente, inovative, integrate.
thegroup a fost fondat în 2005, a devenit în scurt timp lider de piață în domeniul construirii reputației, pentru branduri de produse și companii, își păstrează și dupa 10 ani poziția de lider al industriei de media și marketing communication.
Misiunea thegroup este aceea de a crea inovație în industria comunicării în mod etic, profesionist și eficient, de a face acest lucru cu pasiune, în interesul brandurilor pentru care lucram si al propriei companii.
Am pornit la drum încă din 2005, de la înființare, cu viziunea de a inova permanent, de a ne plasa cu un pas înaintea prezentului.  Acesta este obiectivul care ne ghidează și astăzi, în activitatea de zi cu zi, ajutându-ne să separăm soluțiile mediocre de cele excelente și să le alegem mereu pe cele din urmă pentru a fi propuse clienților noștri.
thegroup are o atitudine implicat responsabilă, atât în privința activității de zi cu zi, în domeniul în care activează, cât și în general asupra aspectelor legate de viața în comunitate și susținerea – în mod discret –  a diverselor activități educaționale, culturale, artistice.
Prin intermediul fundației thegroup suntem parteneri și susținători ai unor proiecte legate de promovarea lecturii și accesul copiilor la educație, precum și proiecte prin care sprijinim excelența.