NTT DATA Romania este un exemplu de succes pe piaţa software.
Cu o experienţă de peste 16 ani,  este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii software din România, cunoscând o reală evoluţie de la un an la altul.
NTT DATA Romania (fostă EBS Romania) este o companie NTT DATA, parte a “Nippon Telegraph and Telephone Corporation” (NTT). Înfiinţată în 1988, NTT DATA, are sediul la Tokyo şi îşi desfăşoară activitatea în peste 40 de țări. Concernul furnizează servicii de primă clasă, de la consultanță şi dezvoltare de sisteme până la outsourcing de servicii IT. Aflat în topul mondial al furnizorilor IT, NTT DATA este un partener inovativ, beneficiind de o rază de acoperire globală, dar şi de competențe locale.
NTT DATA România s-a impus pe piaţa locală ca partener de succes în domeniul soluţiilor ERP, fiind totodată SAP Certified Value Added Reseller şi furnizor al propriului produs ERP Clarvision. Privind prin prisma clienţilor, succesul activităţii NTT DATA România se identifică cu firme de renume atât pe plan naţional cât şi internaţional, cum ar fi: BMW, Ford, Daimler, SAP AG, SAB Miller, Virgin Media, Volswagen, Continental Automotive, Deutsche Bank, itteligence, Delphi Packard, Delphi Diesel, Electrolux, Fujitsu, Siemens şi mulţi alţii.
Calitatea companiei este dată de cei peste 1200 de oameni cu o medie de vârstă de 32 ani, o echipă formată atât din programatori, consultanţi IT şi economişti cu experienţă relevantă în dezvoltarea de software şi servicii asimilate, cât şi din colegi aflaţi la început de drum.
NTT DATA Romania este alături de studenţi și oferă oportunităţi semnificative de învățare și de dezvoltare. Compania noastră oferă sprijin în elaborarea lucrărilor de licenţă şi dizertaţie, oferă posibilitatea de a face practică în cadrul organizaţiei, sponsorizează diverse concursuri studenţeşti, susţine conferinţe de specialitate pentru tineri, premiază sesiuni de comunicări ştiinţifice şi totodată se implica în susținerea unor importante cursuri de specialitate.