NTT DATA Romania
NTT DATA Romania este un exemplu de succes pe piaţa software națională și internațională.
Echipa NTT DATA Romania numără 1600 de colegi, cu aproximativ 50% mai mulți comparativ cu începutul anului 2017.

NTT DATA România, fostă EBS Romania S.A, este o companie NTT DATA, parte a „Nippon Telegraph and Telephone Corporation” (NTT). Înfiinţată în 1988, NTT DATA, are sediul la Tokyo şi îşi desfăşoară activitatea în peste 40 de țări. Concernul furnizează servicii de primă clasă, de la consultanță şi dezvoltare de sisteme până la outsourcing de servicii IT. Aflat în topul mondial al furnizorilor IT, NTT DATA este un partener inovativ, beneficiind de o rază de acoperire globală, dar şi de competențe locale.
Cu o experienţă de peste 17 ani, NTT DATA Romania s-a impus pe piaţa locală ca partener de succes în domeniul soluţiilor ERP, fiind totodată SAP Certified Value Added Reseller Gold Partner şi furnizor al propriului produs ERP Clarvision.
NTT DATA Romania este alături de studenţi și oferă oportunităţi semnificative de învățare și de dezvoltare. Compania noastră oferă sprijin în elaborarea lucrărilor de licenţă şi dizertaţie, oferă posibilitatea de a face practică în cadrul organizaţiei, sponsorizează diverse concursuri studenţeşti, susţine conferinţe de specialitate pentru tineri, premiază sesiuni de comunicări ştiinţifice şi totodată se implica în susținerea unor importante cursuri de specialitate.