De peste 5 ani, Play Solutions, companie cu capital integral romanesc, furnizeaza servicii de top in domeniul IT, pentru clienti din diverse ramuri precum Bankig, eCommerce, Retail, HealthCare, Advertising. Suntem pasionati de tot ce inseamana baze de date, web-design, cloud services, aplicatii web custom si multe altele, adaptate special fiecarui business in parte.
Punem accent pe profesionalism si cautam intodeauna solutii chiar si pentru cele mai dificile situatii, avand ca rezultat o crestere a valorii serviciilor pentru utilizatorul final.

Dezvoltam solutii IT de eficientizare a afacerilor prin platforme proprii de eCommerce – magazine online la cheie, solutii de e-mail marketing/, precum si solutii de integrare software contabil.
Detalii: https://playsolutions.ro/ .
Suntem o echipa tanara, entuziasta si motivata de sa exceleze in fiecare zi. Ghidati de spusele lui Aristotel „Suntem ceea ce facem in mod repetat; prin urmare, excelenta nu este un act singular, ci un obicei”, ne-am propus sa devenim un lider pe piata IT. Vrem sa reusim in acest deziderat, de aceea cautam mereu oameni pasionati de IT chiar daca sunt la inceput de drum, ori care au deja un parcurs important in acest domeniu. Prin urmare, ne poti contacta pentru a gasi cea mai buna oportunitate pentru tine.
Mai multe informatii gasesti pe site-ul nostru play-solutions.ro, unde poti vizita zona Cariere.